Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FCC Public pořádá konferenci Elegantní energie (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.04.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FCC Public pořádá konferenci Elegantní energie


FCC Public pořádá konferenci Elegantní energie
Zajímá vás téma nejenom fotovoltaiky, ale i dalších obnovitelných zdrojů energie? Jaký je rozdíl mezi klasickými a alternativními zdroji? Jaké mýty a pověry provázejí současnou situaci v uplatnění alternativních zdrojů? Odpovědi na tyto a další otázky můžete naleznout na konferenci pořádané vydavatelstvím FCC Public ...
Komerční sdělení, ze dne: 9.04.2010

Alternativní zdroje energie je téma, o němž se již dlouho diskutuje mezi odborníky i laickou veřejností.
Nedávné závěry "Energetické komise" prof. Pačese poukázaly na nezbytnost využívat současnou industrializovanou společností energetický mix, tj. všechny technicky zvládnuté a dosažitelné zdroje energie. Jde o nutnost vedle klasických zdrojů co nejlépe využívat i obnovitelné, resp. alternativní zdroje energie. Jde o překonání letitého přezírání "klasických" zdrojů energie nad "alternativními", protože takové hledisko se ukazuje do budoucnosti již jako neopodstatněné. Jenže:

Odpovědi na tyto a další otázky bude hledat konference Elegantní energie s podtitulem Alternativní zdroje – skutečnost, mýty, pověry, kterou v rámci doprovodného programu veletrhu AMPER 2010 pořádá nakladatelství FCC Public ve spolupráci s veletržní správou Terinvest.

Konference se bude konat ve čtvrtek 15. dubna 2010 od 10 do 14 h v přednáškovém sále na výstavišti PVA v Praze-Letňanech.

Program konference:

Organizační garant: Ing. Jiří Kohutka, FCC Public s. r. o.
jiri.kohutka@fccgroup.cz

Více informací naleznete zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FCC PUBLIC s.r.o. - Pod vodárenskou věží 1143/4, Praha 8 - 296 583 011 - public@fccgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.