Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FCC PUBLIC: Patentové právo v praxi – diskusní fórum v rámci veletrhu Amper 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.02.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FCC PUBLIC: Patentové právo v praxi – diskusní fórum v rámci veletrhu Amper 2012


FCC PUBLIC: Patentové právo v praxi – diskusní fórum v rámci veletrhu Amper 2012
Potřebujete poradit, jak na průmyslové právo? Přijďte se zeptat odborníka do stánku FCC Public! Nakladatelství FCC Public srdečně zve do svého stánku v pavilonu P všechny zájemce o problematiku ochrany duševního vlastnictví a průmyslově-právní strategie firmy.
Komerční sdělení, ze dne: 17.02.2012

Potřebujete poradit, jak na průmyslové právo? Přijďte se zeptat odborníka do stánku FCC Public!

Nakladatelství FCC Public srdečně zve do svého stánku v pavilonu P všechny zájemce o problematiku ochrany duševního vlastnictví a průmyslově-právní strategie firmy.

V rámci doprovodného programu veletrhu Amper 2012 zde na otázky z této oblasti bude exkluzivně odpovídat Ing. Josef Zima, předseda Asociace rozvoje invencí a duševního vlastnictví (ARID, arid-hk.cz) a místopředseda Českého svazu vynálezců a zlepšovatelů, spolupracovník Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) a evropského patentového úřadu (EPO).

Termín: 22. března (čtvrtek) od 13 do 17 h
Místo: veletržní areál Brno, pavilon P, stánek nakladatelství FCC Public
Pořadatel: nakladatelství FCC Public
Tematické okruhy:


Ing. Josef Zima

Ing. Josef Zima – vystudoval ČVUT Praha – FSI, obor konstrukce obráběcích a tvářecích strojů, se zahraniční stáží v rámci diplomové práce v roce 1969. Následovala praxe ve vývojové a konstrukční kanceláři gumárenských strojů, v oddělení projektování a konstruování tepelných systémů a zařízení a poslední dekádu ve funkci vedoucího vývoje indukčních a optických senzorů ve firmě Siemens Nízkonapěťová spínací technika Trutnov, kde současně vykonával i funkci pověřence pro patentovou práci. Po roce 1992 absolvoval dálkové studium na Institutu průmyslově právní výchovy ÚPV Praha. V současné době vykonává funkci předsedy Asociace rozvoje invencí a duševního vlastnictví a místopředsedy Českého svazu vynálezců a zlepšovatelů. Během celé své různorodé praxe aktivně využívá možností průmyslověprávních institutů.
Ing. Josef Zima je mj. autorem seriálu Průmyslové právo v praxi, který vychází v časopisu Elektro od čísla 8-9/2011.

FAQ – často kladené otázky:

 

Sledujte kdo vystavuje na AMPERu 2012 zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FCC PUBLIC s.r.o. - Pod vodárenskou věží 1143/4, Praha 8 - 296 583 011 - public@fccgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.