Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EUROSEAL: Není plomba jako plomba (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.08.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EUROSEAL: Není plomba jako plomba


EUROSEAL: Není plomba jako plomba
Mezitím, co si někdo pojem plomba představuje u zubaře, tak jiní vidí plomby na zcela jiných místech. Revoluční systém plombování se blíží svou cenou do všech odvětví. Elektrotechniku nevyjímaje! Pokud ještě nevíte oč kráčí, sledujte krátký názorný videospot zde ...
Jaroslav Borovec, Miroslav Minařík, ze dne: 25.08.2009


V elektrotechnice se nejčastěji plombují odběrná místa s měřením odběru elektrické energie. Pokud se podíváme na druhy plomb, které nám dnes trh nabízí, zjistíme, že se toho dá kontrolovat víc, než jsme byli schopni doposud vymyslet. Některými plombami se dá plombovat revidované ruční nářadí, prodlužovací přívody, ale například ochránit vlastní podpis na smlouvě.

Vše záleží na potřebě, která vzniká, znalosti dostupných možností a samozřejmě vlastní fantazii. Zcela zásadní informací je skutečnost, že každá plomba má své vlastní, jedinečné, neopakovatelné číslo. To znamená, že pokud si zaplombujete určitou část zařízení, bez toho, že byste uvedli své jméno, existuje přesná evidence distribuce číselných řad.

Podívejte se na tento videospot, na kterém ukazujeme použití dvou typů plomb. Menší plombovací vzdálenosti zvládne žlutá. Pro delší plombovací úseky použijeme plombovací drát s jiným typem plomby a jednoduše uzavřeme.

Výhody:
Nepotřebujete žádné plombovací kleště. Každá plomba má své jedinečné číslo a je dohledatelný ten, kdo plomby převzal k použití. Levné a dobře skladovatelné zboží.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.