Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ESTA: Katalog výrobků (skříně) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.06.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ESTA: Katalog výrobků (skříně)


ESTA: Katalog výrobků (skříně)
Podívejte se na krátkou recenzi letošního katalogu produktů ESTA. Tento téměř monopolní dodavatel sídlí v Ivančicích na jihu Moravy a jeho značku naleznete na mnoha budovách. V tomto článku se dozvíte jaké typy skříní ESTA dodává. Ale protože jde o recenzi katalogu, nikoliv produktů, dozvíte se jak je tento sešit zpracován, jaké informace získáte a samozřejmě kdo jej ocení. O značce ESTA se mnoho nepíše, tak alespoň u nás naleznete krátký souhrn informací ...
Jiří Macháček, ze dne: 3.06.2014



Pestrý, barevný sešit, tak by se dal charakterizovat katalog skříní ESTA Ivančice. Kdo se pohybuje v oboru, zná tuto společnost velmi dobře, proto ji není třeba dlouze představovat.


Otočíme-li na první stránky barevné publikace o 204 stránkách, narazíme na velmi detailní obsah. Protože se jedná o krátkou recenzi, nebudu zde vypisovat všechny body dopodrobna, ale vše shrnu do několika základních skupin.

Co katalog obsahuje?

Tato publikace se liší od těch, které mi prošli rukama zásadní věcí. Zhruba v polovině můžeme nalézt ceník všech obsažených výrobků. V tomto spatřuji výhodu, vše je obsaženo v jednom celku a nemusím hledat ceny na internetu nebo listovat v dalších oddělených knihách.


Pro větší náhled kliknout!

Co se týče popisu jednotlivých produktů, vše je detailně popsáno. U každé skříně nechybí základní všeobecné parametry, možnosti použití, technický popis nebo doplňující tabulka. Projektanty rovněž může potěšit rozměrový náhled skříně a také schéma zapojení. Pokud tedy někdo hledá informace o skříních ESTA, v tomto vydání je rozhodně najde.


Pro větší náhled kliknout!

Prohlížením publikace jsem narazil na univerzální skříně s těsněním vhodné pro řízení vnitřních elektrických rozvodů, kontrolu výrobních procesů a zařízení. Konstrukce je sestavená z ocelového nebo nerezového plechu a lze tuto skříň použít do prostor s malou vlhkostí.


Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Katalog rozvaděčů a skříní by měli určitě prolistovat všichni ti, kteří mají co dočinění s elektrikou. Ocení ho jak elektromontážní firmy a elektrikáři samotní, tak projektanti. V omezené míře také plynaři, protože ESTA vyrábí skříně také pro rozvody plynu.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.