Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ERP systém pro elektrotechnický průmysl = HELIOS Orange edice iNUVIO (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.10.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ERP systém pro elektrotechnický průmysl = HELIOS Orange edice iNUVIO


ERP systém pro elektrotechnický průmysl = HELIOS Orange edice iNUVIO
Elektrotechnická výroba se řadí mezi specifické obory podnikání, které vyžadují kvalitní ERP systémy se znalostí všech jednotlivých procesů. Znalosti výroby desek plošných spojů a zkušenosti s řízením procesů v informačním systému HELIOS přináší společnosti vlastní praktické zkušenosti, které následně předáváme dále našim zákazníkům. Mezi stěžejní požadavky v elektrotechnickém průmyslu se řadí především oblast technické přípravy výroby, která je často propojena s projektovými systémy CAD.
Komerční sdělení, ze dne: 17.10.2018




Elektrotechnická výroba se řadí mezi specifické obory podnikání, které vyžadují kvalitní ERP systémy se znalostí všech jednotlivých procesů. Společnost Gatema a.s., která sídlí v Boskovicích, se úzce zaměřuje nejen na implementaci kvalitních systémů HELIOS, které jsou nejrozšířenější v segmentu malých a středních firem v ČR, ale také sama v elektrotechnické branži působí. Naše znalosti výroby desek plošných spojů a zkušenosti s řízením procesů v informačním systému HELIOS přináší společnosti vlastní praktické zkušenosti, které následně předáváme dále našim zákazníkům.

Mezi naše významné zákazníky v elektrotechnickém oboru patří například Honeywell, spol. s r.o., AEV, spol. s r.o., CODACO ELEKTRONIC s.r.o. a mnoho dalších.



Příklady referencí naleznete zde.



Mezi stěžejní požadavky v elektrotechnickém průmyslu se řadí především oblast technické přípravy výroby, která je často propojena s projektovými systémy CAD.  Propojení těchto systémů přináší nejen efektivní, ale i automatizovanou přípravu podkladů pro vlastní výrobu. Důležitou součástí je také sledování zásob, dostupnost materiálů a v neposlední řadě kapacitní řízení materiálových, lidských a strojních zdrojů. Další oblastí, kterou bezesporu řeší většina výrobních firem, je sledování postupu výroby, evidence odpracovaných časů a spotřebovaných materiálů, které lze sledovat prostřednictvím MES systému firmy Gatema a.s.

Neopomenutelnou oblastí jsou také logistické procesy, od automatického generování objednávek až po samostatné skladovací procesy, řešené v systému Gatema WMS, které je součástí ERP HELIOS. Toto řešení nabízí jednoduchou, přesnou a rychlou evidenci materiálů, polotovarů nebo hotových výrobků a v neposlední řadě řešení skladových pozic včetně navigace skladem pro zrychlení práce skladníků.



Technologický pokrok a zvyšující se požadavky našich klientů vyslyšel i autor systémů HELIOS společnost Asseco Solutions a.s. a od letošního roku jsme oficiálně představili novou edici oblíbeného informačního systému HELIOS Orange pod názvem HELIOS Orange edice iNUVIO.

Tato edice navazuje na dosavadní kvalitu systému HELIOS Orange, a navíc poskytuje uživatelům zcela nový a iNOVATIVNÍ přístup k důležitým datům. Kromě nového moderního vzhledu přináší celou řadu funkcionálních novinek a vylepšení, které uživateli zrychlí jeho každodenní práci. iNDIVIDUÁLNÍ prostředí systému si každý uživatel může upravit zcela dle svých potřeb a zvyklostí.



Další výhodou systému HELIOS Orange edice iNUVIO je, že disponuje plnohodnotným Business Intelligence řešením (BI), které dává svým uživatelům ucelený a efektivní přístup k práci s firemními daty, a poskytuje okamžitou podporu pro rozhodování a řízení firmy. Tento velice vyspělý a moderní systém tak přináší ucelené funkce pro všechny procesy ve společnosti, a to nejen pro elektrotechnický obor, ale i pro další odvětví výroby, logistiky a obchodu.

autor: Tereza Juránková


Více informací naleznete na webu
www.GATEMA.cz
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Gatema a.s. - Průmyslová 2503/2, Boskovice - 516770516 - erp@gatema.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.