Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ERGONOMIE: Petr Doležal popisuje své pracoviště (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.09.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ERGONOMIE: Petr Doležal popisuje své pracoviště


ERGONOMIE: Petr Doležal popisuje své pracoviště
Pracujete pouze v kanceláři svého zaměstnavatele? Jste spokojeni? Pokud si však berete práci domů je dobré se inspirovat, jak si lze účelově rozčlenit pracovnu. Pamatujte, že na ergonomickém pracovišti se cítíte lépe, podáváte lepší výkony a v případě úspěchů zdárně ušetříte čas na své soukromé aktivity.
Miroslav Minařík, ze dne: 18.09.2008

Přes to, že Petr Doležal strávil svůj produktivní pracovní čas v kancelářích, měl doma odjakživa svou vlastní pracovnu. Typické prostředí kreativního technika, který uvažuje nad využitím všech nabízených možností k vyšším výkonům. Kdo se chce inspirovat, nechť sleduje popis a krátké video ...

Dlouholetý projektant Petr Doležal odkrývá podrobnosti svého soukromého projekčního pracoviště, kde si jako elektrotechnický inženýr vytvořil příznivé pracovní podmínky.

K videu, které můžete sledovat níže, se sluší předeslat dva fakty, které daly vznik k pracovně, kanceláři, či badatelně. Jde o účelově spojené funkce pracoviště a ložnice!

Kancelář samozřejmě nevznikla najednou.
1994.
Jako první byl stůl s PC, pak sklapovací přídavná deska na pantech, zavěšená lankem na strop, možná si lanka všimnete (na lanku připevněna čokoláda pro možnost částečného sklopení stolu)
1997. Po privatizaci EZ Brno od privatizovatele odkoupena otáčivá židle, plechové skříňky pro normy, 3 registratury.
1998. Od kamaráda získáno historické kreslící prkno (o prkně již existuje samostatný článek několik roků zde)

Podívejte se na naši návštěvu u Petra v pracovně!

Od těch dob se nic zásadního nezměnilo, snad jen to, že dříve živnost provozoval jako koníčka, teď však z donucení. To je ale jiné téma o politicích, kteří mají vůči Petrovi falešná, ale opravdu falešná hesla o „zajištěném stáří“ a o úřednících ve státní správě.

Osobně se domnívám, že by takové pracovně mohl konkurovat možná Petr Novotný, možná Přemek Podlaha. Jak Petra Doležala znám, on je diskusi o svých důvtipných konstrukcích kladně nakloněn ...

Počkejme si na další Petrovy triky ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.