Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EPOS: Využijte podzimní slevy na verzi OBIS 2001! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.10.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EPOS: Využijte podzimní slevy na verzi OBIS 2001!


EPOS: Využijte podzimní slevy na verzi OBIS 2001!
Rozhodujete se vylepšit váš výpočetní park? Chcete konečně něco udělat s nekonečným nabídkováním? Chrlit tisíce nabídek není snadné a mít následnou kontrolu nad tím, co jste slíbili už vůbec ne. Řešením může být OBIS, nejen rozpočtovací program, který udrží přehled!
Igor Nováček, ze dne: 11.10.2010


Pro systém OBIS 2001 jsou k dispozici cenově výhodné balíčky. Cena je uvedena za jednu licenci (počítač). Systém se dá instalovat na více počítačů samostatně nebo v jednoduché síťové verzi do maximálního počtu tří počítačů. Cena za instalaci na další počítač je se slevou 50%. Pro větší a plně síťové instalace klient/server je určen systém OBIS4SQL.


Pro větší náhled kliknout!

Cenová akce podzim 2010 - získejte i první licenci se slevou 50%

Software OBIS 2001 cena
akce
Projekční verze.
Obsahuje moduly Rozpočty, Adresář a Ceníky montážních prací. Je určena pro vytváření nabídek/kalkulací a evidenci obchodních kontaktů.
6 800 Kč
3 400 Kč
Montážní verze.
Obsahuje stejné moduly jako verze projekční a navíc moduly Sklady, Zakázky, Fakturace a Analýzy. Je určena pro realizaci zakázek a jejich vyhodnocování včetně vedení neomezeného počtu skladů a vystavování faktur.
13 200 Kč
6 600 Kč
Kompletní verze
Obsahuje všechny moduly včetně sledování vlastních výkonů, CRM a účetnictví. Jde o kompletní systém pro malé výrobní, montážní nebo obchodní firmy.
17 700 Kč
8 850 Kč

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH.

Demoverze systému OBIS 2001
DEMO CD zasíláme zdarma po vyplnění dotazníku. CD obsahuje základní informace o systému, elektronický manuál a multimediální Demoshow - praktické postupy práce v OBISu s mluveným komentářem. Na CD je také instalace systému. Pro zkušební provoz je však nutno zažádat o zkušební licence.

Časově omezená zkušební verze
Pokud preferujete praktické vyzkoušení programu, máte možnost si objednat časově omezené licence. Tyto licence Vám zašleme e-mailem nebo na disketě. Licence mají omezenou platnost od data poskytnutí, licence s platností 14 dní poskytujeme zdarma. Licence s platností 2 měsíce včetně tištěného manuálu jsou zasílány na dobírku v ceně 250 Kč. Časově omezená verze neumožňuje tisk a export, lze však používat náhled na tiskové sestavy.


Zažádejte si o demo také!
Zde ...
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Epos PRO s r.o. - Boženy Němcové 2625, Pardubice - 466 335 223 - info@epos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.