Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

EPOS: Využijte podzimní slevy na verzi OBIS 2001!


Document Actions
EPOS: Využijte podzimní slevy na verzi OBIS 2001!
Rozhodujete se vylepšit váš výpočetní park? Chcete konečně něco udělat s nekonečným nabídkováním? Chrlit tisíce nabídek není snadné a mít následnou kontrolu nad tím, co jste slíbili už vůbec ne. Řešením může být OBIS, nejen rozpočtovací program, který udrží přehled!
Igor Nováček, ze dne: 11.10.2010


Pro systém OBIS 2001 jsou k dispozici cenově výhodné balíčky. Cena je uvedena za jednu licenci (počítač). Systém se dá instalovat na více počítačů samostatně nebo v jednoduché síťové verzi do maximálního počtu tří počítačů. Cena za instalaci na další počítač je se slevou 50%. Pro větší a plně síťové instalace klient/server je určen systém OBIS4SQL.


Pro větší náhled kliknout!

Cenová akce podzim 2010 - získejte i první licenci se slevou 50%

Software OBIS 2001 cena
akce
Projekční verze.
Obsahuje moduly Rozpočty, Adresář a Ceníky montážních prací. Je určena pro vytváření nabídek/kalkulací a evidenci obchodních kontaktů.
6 800 Kč
3 400 Kč
Montážní verze.
Obsahuje stejné moduly jako verze projekční a navíc moduly Sklady, Zakázky, Fakturace a Analýzy. Je určena pro realizaci zakázek a jejich vyhodnocování včetně vedení neomezeného počtu skladů a vystavování faktur.
13 200 Kč
6 600 Kč
Kompletní verze
Obsahuje všechny moduly včetně sledování vlastních výkonů, CRM a účetnictví. Jde o kompletní systém pro malé výrobní, montážní nebo obchodní firmy.
17 700 Kč
8 850 Kč

Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH.

Demoverze systému OBIS 2001
DEMO CD zasíláme zdarma po vyplnění dotazníku. CD obsahuje základní informace o systému, elektronický manuál a multimediální Demoshow - praktické postupy práce v OBISu s mluveným komentářem. Na CD je také instalace systému. Pro zkušební provoz je však nutno zažádat o zkušební licence.

Časově omezená zkušební verze
Pokud preferujete praktické vyzkoušení programu, máte možnost si objednat časově omezené licence. Tyto licence Vám zašleme e-mailem nebo na disketě. Licence mají omezenou platnost od data poskytnutí, licence s platností 14 dní poskytujeme zdarma. Licence s platností 2 měsíce včetně tištěného manuálu jsou zasílány na dobírku v ceně 250 Kč. Časově omezená verze neumožňuje tisk a export, lze však používat náhled na tiskové sestavy.


Zažádejte si o demo také!
Zde ...
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Epos PRO s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V minulé části jsme se zmiňovali o informačním systému OBIS, který řeší prakticky všechny potřeby malé a střední firmy. Pokud se již rozhodnete pořídit takový software, dostáváte se do stavu, kdy po úspěšné instalaci vlastně nevíte co dál.
Pro ty, kteří berou svou živnost vážně, jsme udělali krátký rozhovor s protagonisty informačního systému, který odhalí často skrytá čísla. O čem je nová verze systému OBIS 4SQL čtěte zde....
Ve své firmě také hledáte, jak vše seskupit na taková místa, aby příště se neztrácel čas opětovným vyhledáváním. Potřebujeme mít v tom chaosu systém!
Každá "jednomužná firma", která překročí v podnikání "svůj stín" brzy pocítí potřebu všechny své činnosti řídit tak, aby optimalizovala své náklady k zajištění vyšších zisků. Je opravdu pošetilé se domnívat, že to zvládne, byť dobrý manažer, sám!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933