Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EPM: Katalog pro rok 2010-2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.10.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EPM: Katalog pro rok 2010-2011


EPM: Katalog pro rok 2010-2011
Ministykače, tepelná nadproudová relé, časová relé, spouštěče motorů, vačkové spínače, regulátory jalového výkonu. Držím před sebou katalog Elektropřístroje Modřany. Českou klasiku, na které jsme mnozí vyrostli. Přiznám se, že si ještě dnes vzpomínám na taháky, kde jsem měl popsány čísla jednotlivých svorek k zapojení stykačové kombinace ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.10.2010

Držím před sebou katalog Elektropřístroje Modřany. Českou klasiku, na které jsme mnozí vyrostli. Přiznám se, že si ještě dnes vzpomínám na taháky, kde jsem měl popsány čísla jednotlivých svorek k zapojení stykačové kombinace ...

Tento technický sešit je lepený a děrovaný pro vložení do šanonu. Na zhruba 130 černobílých stránkách nalezneme popisy funkcí, rozměrové náčrtky, tabulkové hodnoty, schémata zapojení a také perokresby přístrojů.


Pro větší náhled kliknout!

Obsah katalogu:
stykače, tepelná nadproudová relé, časová relé, spouštěče motorů, vačkové spínače, regulátory jalového výkonu a nezbytné příslušenství.

Pro koho je katalog určen?
Projektant nalezne veškeré informace pro návrh, obchodník nezbytné informace pro specifikaci, montér vše pro instalaci. A revizní technik? I ten může pro kontrolu nahlédnout ... :-)

A co nám k tomuto sortimentu řekl zástupce společnosti?

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektropřístroj spol. s r.o. - Mezi Vodami 1955, Praha 4 - 261 106 111 - epm@epm.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.