Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ENIKA: Výsledky spolupráce společností ENIKA a AMiT v automatizaci budov (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ENIKA: Výsledky spolupráce společností ENIKA a AMiT v automatizaci budov


ENIKA: Výsledky spolupráce společností ENIKA a AMiT v automatizaci budov
Výsledkem vývojové spolupráce společností ENIKA a AMiT je řešení pro komplexní automatizaci budov. Systémoví integrátoři a správci budov získají nástroj pro zajištění energeticky efektivního provozování moderních budov, které umí zohlednit zvyšující se nároky vlastníků, uživatelů i návštěvníků budov. Systémy pro automatizaci budov se skládají z navzájem propojených mechanických a elektronických částí, které monitorují teplotu, vlhkost, přítomnost, intenzitu osvětlení, kvalitu vzduchu, ale také aktuální pozici venkovních žaluzií, oken či dveří.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.12.2015


Spolupráci firem ENIKA a AMiT nám na AMPERu 2015 představili Martin Formánek a Petr Kašík.



Krátce o společnosti ENIKA CZ
ENIKA.CZ je moderní technologická společnost s vlastní vývojovou základnou, která již více než dvacet let uvádí na trh vlastní inovativní řešení v oblasti instalační elektroniky, zejména systémů pro inteligentní elektroinstalaci, bezdrátových senzorů a systémů řízení osvětlení. Flexibilita výrobních a vývojových kapacit společnosti byla výrazně posílena v roce 2012, kdy došlo k otevření nového, moderního, výrobně administrativního centra.

Krátce o společnosti AMiT
AMiT je přední český výrobce řídicích systémů a elektroniky pro průmyslovou automatizaci, kolejová vozidla a automatizaci budov. Společnost těží především z velmi úzkého propojení vývojových týmů s vlastními nejmodernějšími výrobními osazovacími automaty a výrobními prostředky. Díky tomu mají produkty firmy vysokou provozní spolehlivost a nachází tak uplatnění i v extrémních provozních podmínkách.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.