Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ENIKA: Miniaturizace spojek pro propojování vodičů a krabiček na DIN lištu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ENIKA: Miniaturizace spojek pro propojování vodičů a krabiček na DIN lištu


ENIKA: Miniaturizace spojek pro propojování vodičů a krabiček na DIN lištu
V oblasti spojek pro propojování vodičů, konektorů i krabiček pro minipočítače dochází k postupné miniaturizaci. Konkrétní výrobky z tohoto sortimentu od společnosti Enika CZ nám představil zástupce této společnosti Milan Venderka. Jaké mají výrobky parametry a jaký je celkový trend v této oblasti? Sledujte rozhovor z veletrhu AMPER 2015.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.12.2015


Znáte spojky a krabičky na DIN lištu od společnosti Enika CZ?



O společnosti Enika CZ
Firma ENIKA.CZ navazuje na tradici ryze české soukromé firmy Enika, založené v roce 1990 bez účasti zahraničního kapitálu. Postupně získala pozici výhradního distributora pro Českou a Slovenskou republiku u většiny zahraničních dodavatelů, s kterými zahájila spolupráci. Enika je jedním z nejvýznamnějších výrobců systémů bezdrátového ovládání s vlastní vývojovou základnou. Známkou kvality je nárůst exportu vlastních výrobků. Má vybudované spolehlivě fungující distribuční sítě v mnoha zemích Evropy. Už v roce 1999 získala certifikát ISO9001.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.