Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ENIKA: Katalog Komponenty pro automatizaci (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ENIKA: Katalog Komponenty pro automatizaci


ENIKA: Katalog Komponenty pro automatizaci
Stručný a přehledný informační materiál Komponenty pro automatizaci představuje ráj automatizačních produktů renomovaného výrobce a dodavatele. Pokud se automatizací, ať už průmyslovou nebo domovní, zabýváte, tak vám patrně tento katalog neunikne. Enika se v nejbližší budoucnosti hodlá zaměřovat na automatizaci více než kdykoliv předtím. Také proto je dobré získat přehled o tom, co tato značka dodává.
Igor Nováček, ze dne: 8.01.2015



Doba, kdy jsem prolézal průmyslové konstrukce, je ta tam, ale s automatizačními prvky se setkávám v projektech stále. Enika Nová Paka je pro mě jedním ze synonym pro průmyslovou automatizaci, přestože vyrábí i mnoho prvků pro automatizaci domovní. Podle posledních zpráv se bude tato společnost orientovat právě především na průmysl.

Co tedy objevíme ve stávajícím katalogu?



Jak vypadá provedení katalogu
Na 170 stránkách v lepeném pevném hřbetu nalezneme přehledné informace na barevném křídovém papíře. U jednoduché fotografie produktu najdeme všechny TTD parametry, které potřebujeme k návrhu nebo nákupu. Od tohoto technického materiálu nelze očekávat edukativní funkci. Jde o skutečně typický katalog sortimentu určený pro výběr osob znalých problematiky.


Pro větší náhled klikněte!


Zjistil jsem, že ne zrovna všichni kolegové nutně potřebují slabikář automatizačních prvků. Mnohým opravdu postačuje rychlý, jednoduchý, ale přitom technicky vyčerpávající přehled sortimentu, jako je právě tento informační materiál.


Pro větší náhled klikněte!

Co katalog obsahuje

Pro větší náhled klikněte!


Kdo tento katalog využije
To samozřejmě nelze jednoznačně určit: pravděpodobně každý, kdo navrhuje, realizuje, potažmo kontroluje, či servisuje a pátrá po relevantních souvisejících informacích. A tak tento technický přehled bude určitě praktickou pomůckou.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.