Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

EMC a ochrana proti blesku a přepětí 1


Document Actions
EMC a ochrana proti blesku a přepětí 1
Jak správně vypadá systém ochrany před bleskem? K čemu projektant musí znát měrný odpor půdy? Jak se počítá bezpečnostní vzdálenost? Jaká ochrana se používá na vstupu do budovy? A jaký odstup je třeba zachovat mezi slaboproudem a silnoproudem? To se dozvíte v této přednášce soudního znalce Vojtěcha Kopeckého zaměřené na EMC a ochranu proti blesku a přepětí, kterou doplnil řadou ukázek z praxe.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.11.2014

Vojtěch Kopecký přednášel v dubnu 2013 o ochraně před bleskem a přepětím. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.


O Unii soudních znalců
Občanské sdružení Unie soudních znalců bylo vytvořeno skupinou odborníků z různých profesních oblastí, kteří se snaží přispět k lepšímu fungování práva v České republice. Sdružení vzniklo v roce 2010 s cílem podpořit celoživotní vzdělávání soudních znalců. Unie soudních znalců nabízí všem znalcům, kteří mají zájem rozšiřovat svou způsobilost k práci soudního znalce, kvalitní vzdělávací programy po celé České republice.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 5)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Unie soudních znalců, o. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933