Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elvac představil unikátní laboratoř pro vývoj nových řídících systémů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.11.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elvac představil unikátní laboratoř pro vývoj nových řídících systémů


Elvac představil unikátní laboratoř pro vývoj nových řídících systémů
Společnost Elvac uvedla začátkem roku do provozu unikátní laboratoř pro výzkum a vývoj nových řídících systémů. V rámci rozhovoru z veletrhu AMPER 2015 jsme se od Jaroslava Chýlka a Jana Grossmanna dozvěděli, čím je laboratoř vybavena, k čemu budou jednotlivé části sloužit, co bude vlastně řešit či jak byly výsledky z této laboratoře komerčně využity. Zároveň jsme zjistili, že součástí laboratoře je i systém akumulace elektrické energie.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.11.2015



Nová laboratoř firmy Elvac v Ostravě je vybavená technologií pro testování řídicích systémů primárně zaměřených na dispečerské řízení distribuční sítě elektrické energie a energetický management. Co nám o ní řekli zástupci firmy?



Krátce o firmě Elvac
Rodina firem ELVAC zahrnuje několik společností. Největší z nich je ELVAC a.s., poskytující obchodně-technické a inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti průmyslové automatizace, průmyslových a speciálních PC systémů, jednoúčelových strojů a silnoproudé elektrotechniky.
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.