Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elosys 2007 aneb co bylo k vidění (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.12.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elosys 2007 aneb co bylo k vidění


Elosys 2007 aneb co bylo k vidění
Výprava za hory a doly, provoněné brynzou a ovčími sýry, byla tradičně doprovázena i podzimním nečasem. Několika postřehy co se dalo také vidět ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.12.2007

Výprava za hory a doly, provoněné brynzou a ovčími sýry, byla tradičně doprovázena i podzimním nečasem. Ten, jak jsme zjistili, však neměl vliv na návštěvnost. Nutnost získat nové aktuální informace přivedla na výstaviště, oproti předešlým rokům, daleko více příchozích.
O rostoucí kvalitě tohoto veletrhu jsme se mile přesvědčili již při akreditaci. Z minulosti, kdy jsme se do pevnosti Elosysu při příjezdu, ani jako novináři, nemohli nepozváni dobýt, letos jsme byli velice profesionálně odbaveni a to s ochrankou až na VIP místo v areálu pro naše vozidlo.  Chválíme :-)

... a tak jsme šli zkoumat křížem krážem všemi halami.

Tenhle veletrh opravdu pulzuje. Je vidět, že tuzemští výrobci a dodavatelé berou důležitost prezentace svých firem stejně vážně jako u nás. Nechyběly nové nápady a odvaha slovenských firem spojovat se se zahraničními společnostmi.
Nalezli jsme pro vás spoustu inspirativních postřehů z oblastí materiálů. Seznamovat Vás s nimi budeme postupně v dalších článcích. 

Pro zajímavost uvádíme ....

 
ROTEX: Oloupejte si průchodku na velikost, kterou potřebujete ...
Gifas Eelectric: Výroba a odbyt elektrotechnických produktov

 
ZIN: aktivní hromosvod nové generace …
JORKSK: Nabídka ochranných pomůcek a speciálního nářadí byla též hojná

Vypínače - nekonečně rozmanitá oblast. Tentokrát jsme narazili na zajímavé varianty do dětského pokoje a chalup.

.
VIKON: Vypínače do dětských pokojů ...
SEZ Dolný Kubín: Vypínače do srubů, pokojů, chalup ...

Při procházení mezi pavilony člověka pěkně promrazilo a tak si ledaskdo chytrý mohl ohřát ruce třeba na podlahovém vytápění :-)  
Některým zima nebyla, ale moc jsme si s nimi zase nepopovídali.


ECOFLOOR: Podlahové vytápění - instalace do betonu, poloakumulační systém
SEZ: Rozumieme prúdom

Nalézt si svůj klid pro důležitá jednání, nebývá jednoduché na žádném tak prestižním veletrhu a proto někteří důmyslně vyšplhali pro své ticho do výšin.
Kdyby se náhodou někomu v jednom dni podařilo obejít všechny haly a nepadl by únavou, byly zde na každý den připraveny bohaté doprovodné programy.
Dorazili jsme zrovna na "Segmentáciu ĺudských tvárí".

 

Mohlo se i stát, že při běhání od jedné zajímavosti ke druhé jste si pánové zapotili košile, i to zde však bylo vyřešeno. Moderátor v tričku zval k žehlení košil, takže i vy jste měli příležitost vyřešit svůj problém...nebo to bylo jinak?!
Nedaleko jsme byli očarováni nezvyklými kousky jednoho doktora, jehož experimenty byly doprovázeny různobarevnými čmoudíky. Určitě víte, kde to bylo ...


IRON MAN: Majstrovstvá v žehlení
LAPP GROUP: Jeden z nejprogresivnějších dodavatelů kabelů, vodičů a kabelového příslušenství

Spoustu zajímavostí bylo vystaveno i na čerstvém vzduchu. A tu koukáme proč se tolik lidí shlukuje kolem jednoho malého stánku ...a potkáváme zde známého pana Tomášika. Nabízel své redukční rámečky pro nahrazení starého jističem nové konstrukce…


Výstaviště TMM jak žije EloSysem
KATOM: Redukční rámečky

Vyřizujeme pozdrav z dálky sousedů a přinášíme pozvánku na příští rok:

Zájem o nabízené informace byl u návštěvníků i vystavovatelů dost velký a potvrzujeme, že výraz "EloSys - " jako jeden z nejvýznamnějších veletrhů v SR je na místě.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.