Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

ELO SYS naplnil naše očakávania


Document Actions
ELO SYS naplnil naše očakávania
Pozornosť si z Kalendára výstav a veľtrhov 2006 Pod Sokolicami zaslúži predovšetkým medzinárodný veľtrh elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELO SYS ...
Pavol Horňák, ze dne: 21.11.2006
reklama

Motto: Vytrvalá práca premôže všetko (Ambrosius)

Výstavisko TMM, a. s. v Trenčíne je tretím najväčším subjektom vo výstavníctve na Slovensku. Pozornosť si z Kalendára výstav a veľtrhov 2006 Pod Sokolicami zaslúži predovšetkým medzinárodný veľtrh elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELO SYS (www.elosys.sk), ktorý sa uskutočnil v dňoch 10. až 13. októbra.


Trenčín - město ELO SYSu

Štatistické čísla: viac ako 300 vystavovateľov, z toho 84 zo zahraničia a viac ako 16000m2 v 12 pavilónoch sú dôkazom, že veľtrhu sa bude dariť aj v budúcnosti.  Elektrotechnika, elektronika a energetika (3E) sa stali u nás i vo svete rozhodujúcimi nositeľmi pokroku v každom rezorte. Aj tohtoročný 12. ročník veľtrhu ELO SYS bol príležitosťou zbližovania odborného školstva s podnikateľskou sférou k čomu prispela aj Fakulta elektrotechniky a informatiky Slovenskej technickej univerzity (FEI STU) v Bratislave.

Mimoriadne si cením úsilie Zväzu elektrotechnického priemyslu SR, ktorý na tohtoročnom ELO SYSu si postavil za cieľ informovať, propagovať  a napomáhať ďalšiemu rozvoju zberu a likvidácii elektrotechnického šrotu na Slovensku. Táto úloha bola aj centrom aktivít vystavovateľov v tovarovej nomenklatúre osvetľovacia technika. Na stánku PHILIPS ma zaujal leták Združenia výrobcov a distribútorov svetelnej techniky ekolamp Slovakia s názvom Žiarivky do koša nepatria. Stánok PHILIPS ďalej informoval čo sa v oblasti svetelnej techniky vo svete v posledných rokoch dosiahlo. Paralelné konferencie na veľtrhu bude treba asi v budúcnosti redukovať na krátke panelové diskusie a firemné semináre. Účasť na týchto konferenciách je nízka, lebo návštevníci veľtrhu ELO SYS majú predovšetkým záujem o obchodné stretnutia na stánkoch, ktoré sú zároveň aj zdrojom nových informácií v príslušnej tovarovej nomenklatúre.

Hlavný cieľ veľtrhu ELO SYS sa dosiahol. Trenčín sa opäť stal miestom stretnutia v prvom rade odborníkov, miestom obchodných stretnutí a miestom na získanie nových poznatkov a výmenu skúseností.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933