Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

ELKOV otevřel světelné studio v Brně


Document Actions
ELKOV otevřel světelné studio v Brně
Ještě před virovým útokem otevřel ELKOV světelný shoowroom. Jaký typ svítidel tam nalezneme? Pro koho je toto světelné studio určeno? Víme, že design technických svítidel má svou tradici a jsou vybírána přímo z katalogů. U osvětlovacích těles určených do administrativních, bytových interiérů výběr často podléhá pečlivému zkoumání, kdy je fyzická přítomnost více než žádoucí. Pro tyto účely ELKOV vytvořil tuto možnost. Naši krátkou reportážní návštěvu komentovala Klára Jurdová ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.03.2020



Elkov otevřel v Brně na Sokolové nové světelné studio, kam mohou zamířit jak koncový zákazníci, tak designéři nebo elektrikáři.



Textový přepis mluveného slova rozhovoru ...

Klára Jurdová, ELKOV elektro a.s.
U nás ve světelném studiu máme přes 800 svítidel, jak zahraničních, tak tuzemských dodavatelů, může se u nás na ně přijít podívat jak registrovaný, tak koncový zákazník. Poskytujeme kompletní servis co se týče poradenství, technických informací, návrhů osvětlení a cenových nabídek.


Pro větší náhled kliknout!


Brněnský Elkov momentálně disponuje dvěma místy, kde je možné si svítidla vybrat.

Klára Jurdová, ELKOV elektro a.s.
V současné době se nachází u nás v Elkovu svítidla na dvou místech, a to tady ve světelném studiu na Sokolové, kde se specializujeme na poradenství a ve staré budově v centrálním skladu ve 3. patře, kde si zákazník může koupit běžný sortiment, jako jsou svítidla na chodby, do šaten a podobně.


Pro větší náhled kliknout!


Vraťme se ale do nových prostor. Jaký sortiment je zde k vidění a jaké služby zde může klient očekávat?
Klára Jurdová, ELKOV elektro a.s.
Ve světelném studiu na Sokolové máme vystaveno spíše designové osvětlení, a to jak interiérové, tak exteriérové. Hlavní výhodou pro naše registrované partnery je plná podpora v našem odborném poradenství specificky proto, že máme pracovníky, kteří se v oboru osvětlení pohybují přes 25 let a jsou schopní pomoci s návrhem osvětlení včetně výpočtů světelného komfortu domácnosti.


Pro větší náhled kliknout!


A kromě již zmíněné podpory Elkov nabízí další vstřícný krok směrem k zákazníkům.
Klára Jurdová, ELKOV elektro a.s.
Od konce března naše světelné studio rozšiřuje provozní dobu také v soboty. Od osmé hodiny ranní, do 13. hodiny odpolední, tím pádem tu rádi uvítáme koncového zákazníka, kterému dokážeme zajistit elektrikářskou společnost, která mu svítidla namontuje.



Hned jak to bude možné, vás tímto zveme
do světelného showroomu Elkov na Sokolové,

kde vám poradí a pomohou s výběrem vhodných svítidel.




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ELKOV elektro a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933