Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Elkov Lighting Tour 2014


Document Actions
Elkov Lighting Tour 2014
Divize Elkov Lighting se v červnu účastnila světelného turné na pobočkách Elkov elektro v Praze, Pardubicích a Brně. V krátkém videu se dozvíte, co nového viděli návštěvníci na světelném turné, jaké dělají projektanti největší chyby při navrhování osvětlení nebo na koho se můžete obrátit při problémech.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.07.2014


Na co jsme se zeptali zástupců Elkov Lighting při jejich světelné tour v Brně? Níže uvedenou stopáž využijte k posunu k žádanému tématu.




O ELKOV Lighting...
ELKOV lighting je specializovaná divize společnosti ELKOV elektro, která nabízí komplexní řešení projektového osvětlení. Nabízí širokou škálu produktů interiérového i exteriérového osvětlení. Je partnerem slovenské společnosti OMS a díky tomuto partnerství přináší na český trh nejnovější trendy v segmentu technického a designového osvětlení v Evropě.

Více najdete zde ...
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 2)


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933