Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog LED svítidla (základní řada) ELKOV Lighting (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog LED svítidla (základní řada) ELKOV Lighting


Katalog LED svítidla (základní řada) ELKOV Lighting
Zajímáte se o moderní osvětlování? Je vám technologie LED sympatická? Podívejme se na katalog, ve kterém naleznete uplatnění těchto světelných zdrojů v kancelářském, průmyslovém, veřejném i domácím prostředí. Tento jednoduchý katalog nabízí více možností, ze kterých si lze buď přímo vybrat, nebo poslouží pro bližší představu a inspiraci. Seznamte se s krátkou recenzí právě v tomto článku.
Igor Nováček, ze dne: 4.09.2014



Svítidlům a světelným zdrojům jsme u nás ve firmě vyčlenili dvě velké skříně. Tento tenký katalog by nám v nich tak málem zapadl. Ale znáte to. To, že je katalog tlustý, neznamená, že k něčemu je. Tento je opravdu tenký, ale vybral bych si v něm.


ELKOV Lighting je dceřinná společnost známeho velkoobchodu ELKOV zaměřená na osvětlování. Pozorní čtenáři, diváci portálu Elektrika nebo návštěvníci AMPERu 2014 si všimli spojení aktivit ELKOV+OMS. A tento katalog je jakousi startovní čárou.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu
Zhruba 46 barevných stran křídového papíru je sešito dvěma sponami uprostřed hřbetu. Jednoduché a postačující řešení. Konkrétnímu typu je věnovaná dvoustrana, na které se z obrázku dozvíme, jak svítidlo vypadá a jak vypadá instalované v prostředí. Na pravé straně nalezneme vždy tři až čtyři kulaté ikony. Prozrazují světelný tok, účinnost systému a index barevného podání. Vpravo dole je pět ikon. První se věnuje záruce. Pokud jsem nepřehlédl, pak jsou všechna nabízená osvětlující tělesa krytá pětiletou zárukou.



Pro větší náhled kliknout!


Co v katalogu nalezneme
Obsah je rozdělen buď podle typu prostředí, kde potřebujeme osvětlovat konkrétní prostor, nebo podle typu konstrukčního provedení:

  • Bodová svítidla
    PRETTUS, NOVIEL, VISION LED RECESSED, TARF RECESSED
  • Kancelářské osvětlení
    FREYN DIF PV-1, FREYN PAR-L PV-4, GACRUX, GACRUX ECO
  • Lištové systémy
    PRESTIGE LED II, SNAPPY
  • Průmyslové osvětlení
    TORNADO PC LED, GRAFIAS, MYAR
  • Veřejné osvětlení
    SEGIN M, SARIAN, DALLIN, SEMAI, ZIPAR TRACK, AIR ECO


   
Pro větší náhled kliknout!

Možná sem tato informace nepatří, ale přece jen poznamenám, že za těmito svítidly stojí tým osvětlovacích techniků. Nejde tedy pouze o nabídku obchodníka, který přesouvá krabice podle objednacích čísel.

Můj závěr
Jednoduchý a přehledný technický sešit, který pomůže nejednomu technikovi s výběrem a orientací. U mě dobrý!



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.