Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELKO EP: Katalog Bezdrátová instalace (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.10.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELKO EP: Katalog Bezdrátová instalace


ELKO EP: Katalog Bezdrátová instalace
Systémové instalace se nenápadně objevují i tam, kde bychom je nečekali. Svůj podíl mají i bezdrátové systémy, které v mnohých případech jsou při rekonstrukcích jediným ekonomickým řešením. Pak přichází na řadu výběr z toho, co trh nabízí za možnosti. Podívejme se na provedení technického katalogu Bezdrátové instalace INELS RF systému ve stručné recenzi ...
Jiří Macháček, ze dne: 27.10.2017



Netajím se tím, že mám rád technické katalogy, které mi přináší více než se od nich čeká. Pravděpodobně nebudu s podobným názorem jediný. Před sebou mám katalog systému, který ale vyžaduje další odborné znalosti, které nelze publikovat spolu s technickým popisem jednotek zde uváděných.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu
Zhruba na sedmdesáti stranách lakovaného papíru s barevným potiskem naleznete v decentním stylu portfólio produktů bezdrátové instalace INELS RF Control. Hřbet katalogu je lepený, pro daný účel dostatečný.

 
Pro větší náhled kliknout!

Obsah katalogu
Z kraje nalezneme přehled všech jednotek systému INEL RF a pak jednotlivé kapitoly ...



Pro větší náhled kliknout!

Podání technických detailů
Detailu každé položky je věnována většinou celá strana A4. Informace začínají typovým označením, názvem, fotografií, podrobnou technickou tabulkou parametrů, rozsáhlým popisem funkce, nechybí perokresba s popisky funkčních prvků a pokud je to vhodné, je uvedeno schéma zapojení přístroje v obvodech.

Závěr
Ze samotné publikace nejsme schopni pochopit vše. Příslušné školení u výrobce je nezbytností. Ovšem pro již proškolené odborníky je tento technický sešit plně vypovídající o potřebných detailech od návrhu po montáž.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog bezdrátových instalací ELKO EP
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKO EP, s.r.o. - Palackého ul. 493, Holešov - Všetuly - 573 514 211 - elko@rele.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.