Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELKO EP: Expandujeme na americký trh (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.11.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELKO EP: Expandujeme na americký trh


ELKO EP: Expandujeme na americký trh
Holding ELKO EP rozšířil síť svých poboček na počet 11 otevřením nové pobočky - iNELS SmartHome LLC – v USA. Již z názvu je patrné zaměření na trh Chytrých domů, který v současné době zažívá mohutnou expanzi nejen v USA, ale i v Evropě. iNELS Smart Home LLC se sídlem ve státě Oregon, centru průmyslového rozvoje, bude pečovat i o stávající zákazníky ELKO EP, kterých je v Severní Americe více než 20.
Komerční sdělení, ze dne: 24.11.2015



Společnost ELKO EP Holding SE Holešov etablovala novou pobočku iNELS SmartHome LLC na americkém trhu ve státě Oregon. „Právě Amerika je líhní a zdrojem inspirací nejen pro Smart Home field, ale i pro IT technologie celkově. Je zde mnoho startupů, které do roka zemřou, ale také stabilní firmy, které se do oblasti SmartHome pustili,“ uvedl Jiří Konečný, zakladatel ELKO EP a spolumajitel americké firmy. „Trh v USA je pro nás velkou výzvou nejen svoji velikostí, ale i technickou vyspělostí. I když jsou standardy v elektroinstalacích, ať už se jedná o napětí, frekvence či provedení vypínačů nebo zásuvek, odlišné od evropských, stojí za to tyto překážky překonat,“ vysvětluje pan Konečný podněty k založení americké pobočky.

iNELS Smart Home LLC se sídlem ve státě Oregon, centru průmyslového rozvoje, bude pečovat i o stávající zákazníky ELKO EP, kterých je v Severní Americe více než 20. Manažer a prezident společnosti iNELS SmartHome LLC Witold Lisowski sdílí nadšení majitele společnosti ELKO EP Jiřího Konečného a vysvětluje: „V minulosti jsem pracoval v holandských i amerických společnostech a zkušenosti z firem jako byly Mars, Digital Equipment, PictureTel či Bose využiji zejména k uvedení značky iNELS na trh. Firma jako iNELS musí křičet, co všechno dokáže, a ne pouze šeptat!  Zájem o inteligentní systémy je v Americe v současné době enormní. Doufám tedy, že se společnosti iNELS SmartHome LLC bude dařit, protože komplexnost systému a jeho schopnost integrace všech technologií je úžasná a tyto možnosti mnoho dalších společností nenabízí.“

ELKO EP Holding SE s více než 23 letou tradicí působí ve více než 60 státech světa a vlastní 11 zahraničních poboček. Zaměřuje se na elektroniku pro domovní a průmyslovou automatizaci a stále více se rozvíjející systémy Chytrých domů a budov.  Sídlo v Holešově zahrnuje vývojové centrum a kompletní výrobu. Celý Holding aktuálně zaměstnává téměř 300 lidí.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů ELKO EP zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKO EP, s.r.o. - Palackého ul. 493, Holešov - Všetuly - 573 514 211 - elko@rele.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.