Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELKO EP: Energetab 2015 již tradičně s ELKO EP (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELKO EP: Energetab 2015 již tradičně s ELKO EP


ELKO EP: Energetab 2015 již tradičně s ELKO EP
Mezinárodní veletrh Energetab 2015, konaný ve dnech 15. až 17. září 2015, hostil 17 zemí z Evropy a Asie. Vystavovatelé představili své nejnovější produkty a řešení pro polský energetický sektor. Mezi vystavovateli nechyběla ani společnost ELKO EP, která představila kompletní systém iNELS BUS, iNELS RF Control, A/V Multimédia, ale i novinky z oblasti relé.
Komerční sdělení, ze dne: 25.09.2015



Mezi vystavovateli jste mohli najít dobře známé mezinárodní společnosti poskytující kompletní sortiment výrobků na světovém trhu, stejně tak i většinu polských dodavatelů technologicky vyspělých strojů, zařízení a přístrojů, zaměřených na vytváření a spolehlivé dodávání elektrické energie.


Společnost ELKO EP představila kompletní systém iNELS BUS, iNELS RF Control, A/V Multimédia. Představovali jsme i novinky v oblasti relé, klasicky největší pozornost však vzbudily chytré sady. Velkou pozorností se těšila i LARA nabízející 5 funkcí v jednom vypínači, a to videotelefon, interkom, hudbu, rádio a audiozónu.


Expozice veletrhu Energetab 2015 zahrnovala následující oblasti: přenos, distribuci a dodávku elektrické energie a tepla, výrobu elektrické energie a tepla, elektrotechniku a průmyslovou elektroniku. Veletrh opět dokázal, že je právem označován největším a nejnavštěvovanějším místem pro dialog v oboru energetiky v Polsku.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů ELKO EP zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKO EP, s.r.o. - Palackého ul. 493, Holešov - Všetuly - 573 514 211 - elko@rele.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.