Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jaký byl Elfetex Fest 2012 v Ostravě (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.12.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jaký byl Elfetex Fest 2012 v Ostravě


Jaký byl Elfetex Fest 2012 v Ostravě
Do průmyslově velice silného severomoravského regionu se po několika letech opět vrátila elektrovýstava. Ve dnech 14.-15. listopadu 2012 se v aule GONG v oblasti Dolních Vítkovic uskutečnil první ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELFETEX FEST Ostrava.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.12.2012



Své služby a výrobky zde prezentovalo více než padesát firem z celé republiky. Nejsilněji byly zastoupeny obory elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika, nechyběla široká prezentace osvětlovací techniky. Dobrou návštěvnost podpořil také doprovodný program, který po oba dny probíhal formou odborných přednášek a seminářů přímo v prostorách Gongu.

Většina návštěvníků byla jistě zvědavá také na samotné prostory Multifunkční auly GONG, která vznikla proměnou unikátního plynojemu postaveného Vítkovickými železárnami v roce 1924. Nedávno byl slavnostně otevřen a stal se tak další dokončenou stavbou industriální oblasti Dolních Vítkovic.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.