Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELFETEX: Kde všude najdete pobočky velkoobchodu Elfetex (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.11.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELFETEX: Kde všude najdete pobočky velkoobchodu Elfetex


ELFETEX: Kde všude najdete pobočky velkoobchodu Elfetex
Velkoobchod Elfetex neustále rozšiřuje svou síť poboček, v březnu otevřel novou pobočku v Jihlavě a nejnovější, čtyřiadvacátá pobočka se otevřela 5. října 2015 ve Zlíně. Nejen o prodejní síti jsme na veletrhu AMPER 2015 hovořili se zástupci této společnosti Petrem Matrasem a Luďkem Žejdlem. V rozhovoru se například dozvíte, proč Elfetex přestěhoval brněnskou pobočku z Židenic na Vídeňskou ulici a jaké jsou ohlasy zákazníků.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.11.2015



Most, Plzeň, Ostrava, Znojmo nebo Strakonice. Kde všude najdete pobočky velkoobchodu Elfetex?



Krátce o společnosti Elfetex
Společnost Elfetex vznikla v roce 1991 jako soukromá společnost s cílem působit v oblasti velkoobchodní činnosti prodeje elektroinstalačního materiálu. V současné době patří Elfetex v oblasti velkoobchodního prodeje elektroinstalačního materiálu k největším hráčům na českém trhu. Sídlem vedení a řízení společnosti je administrativní budova a centrální logistický sklad v Plzni. V průběhu let společnost vybudovala stabilní síť 24 prodejních míst po celé ČR. Společnost zaměstnává na 240 zaměstnanců. Roční obrat činí přes 1,2 miliardy Kč.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elfetex spol. s r.o. - Hřbitovní 31a, Plzeň - 377432311 - marketing@elfetex.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.