Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTROSVIT: Katalog svítidel 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.10.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTROSVIT: Katalog svítidel 2012


ELEKTROSVIT: Katalog svítidel 2012
Svítidla jinam, než do běžných interiérů. Především do výbušných nebo průmyslových prostor. Za poslední období byla doplněna o LED světelné zdroje. Získala několik prestižních ocenění. Tradiční značka netradičně omladila svůj technický a obchodní tým. A možná i s tím souvisí zcela jiná, moderní a přehledná koncepce tohoto katalogu.
Igor Nováček, ze dne: 3.10.2012



Po delší době se mi dostává na stůl katalog svítidel Elektrosvit. Na první pohled je poznat markantní rozdíl mezi tím co bych tu našel z dob minulých.

To, co si nyní představuji pod názvem Elektrosvit, přesně vystihuje tento obrázek.



Ovšem poté, co jsem se začetl do katalogu, jsem zjistil, že existuje větší nabídka, než bych čekal.

Co obsahuje dnes sortiment Elektrosvit?


Pozorným návštěvníkům veletrhu AMPER určitě neunikla ocenění, která se dostala některým typům svítidel Elektrosvit. S novým katalogem jsem (možná pozdě) zaregistroval obměnu týmu, který je podstatně mladší.

Koncepce katalogu
Jednoduchá a přehledná. Každý typ svítidla má na své stránce vyčerpávající popis určení, technický popis, příslušenství a možní náhradní díly. Nechybí okótovaná perokresba, reálné fotografie svítidla a detailů, použitelné typy světelných zdrojů.



Pro koho je katalog určen?
Samozřejmě, že pro projektanty. Asi každý katalog by měl skončit v rukou projektanta. Ovšem to by musel mít každý projektant hlavu velkou jako "pátrací balón". A tak tvrdím, že tento katalog zaujme všechny ty, kteří mají zájem být ve středu technických změn v oblasti průmyslového osvětlení.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.