Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTROKOMPONENTY: Co jsou Elektrokomponenty AZ (ekáčka) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.11.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTROKOMPONENTY: Co jsou Elektrokomponenty AZ (ekáčka)


ELEKTROKOMPONENTY: Co jsou Elektrokomponenty AZ (ekáčka)
Firma ELEKTROKOMPONENTY AZ je distributorem řady významných zahraničních výrobců z oblasti elektroinstalace, automatizace, spínací a regulační techniky. Vznikla v roce 2004 a začala fungovat jako výhradní zastoupení finského výrobce výkonových a bezpečnostních vypínačů ...
Komerční sdělení, ze dne: 3.11.2010

 

Firma ELEKTROKOMPONENTY AZ je distributorem řady významných zahraničních výrobců z oblasti elektroinstalace, automatizace, spínací a regulační techniky.

Firma není nováčkem ve svém oboru. Vznikla v roce 2004 a začala fungovat jako výhradní zastoupení finského výrobce výkonových a bezpečnostních vypínačů KATKO. Postupně docházelo k rozšiřování sortimentu o další značky. Tento proces se završil v letošním roce, tj. 2010, kdy došlo současně k posílení obchodního týmu a přestěhování do nových prostor. 

Obchodní a technické kanceláře firmy a sklad se tedy v současnosti nacházejí v Písku, v areálu Strabag na Pražské ulici. Firma Elektrokomponenty AZ s.r.o. (ekáčka) je dodavatelem, v řadě případů exkluzivním, značek:

Vizí firmy je stát se sympatickým a spolehlivým dodavatelem kvalitních elektrotechnických přístrojů a komponentů od výrobců, kteří nabízejí vždy něco navíc oproti standardu. Například finské výkonové odpínače KATKO jsou dimenzované i pro aplikace v extrémních mrazech nebo vedrech, jističe TERASAKI garantují své parametry ve všech polohách montáže.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.