Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTRO BEČOV: Semináře - Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.04.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTRO BEČOV: Semináře - Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení


ELEKTRO BEČOV: Semináře - Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení
Přední výrobci elektrotechnického materiálu s dlouholetou tradicí a zkušenostmi Elektro, v.d. v Bečově nad Teplou, Elektropřístroj s.r.o. a Obzor, v.d. Zlín ve spolupráci s významným odborníkem z oblasti elektrotechniky Ing. Jiřím Slukou, inspektorem elektrických zařízení, vás tímto srdečně zvou na cyklus přednášek ...
Komerční sdělení, ze dne: 4.04.2012


Přední výrobci elektrotechnického materiálu s dlouholetou tradicí a zkušenostmi Elektro, v.d. v Bečově nad Teplou, Elektropřístroj s.r.o. a Obzor, v.d. Zlín ve spolupráci s významným odborníkem z oblasti elektrotechniky Ing. Jiřím Slukou, inspektorem elektrických zařízení, vás tímto srdečně zvou na cyklus přednášek:

Bezpečné spínání a připojení elektrických obvodů a zařízení

Termíny a místa konání:

Časový harmonogram:

Program školení:

Akce je určená všem elektrotechnikům, projektantům, pracovníkům údržby, revizním technikům, orgánům dozoru bezpečnosti práce, či soukromým podnikatelům v oblasti elektrotechniky.

Upozorňujeme účastníky, že na níže uvedený e-mail je možné odesílat dotazy k tématům seminářů a přednášející je v rámci pořádané akce zodpoví. Každý z účastníků obdrží odborné materiály. Po ukončení akce bude podáván oběd.

Pořadatelem akce jsou:

Garantem akce je Ing. Jiří Sluka.

Mediálním partnerem je odborný portál Elektrika.cz

Přihlášku na školení stahujte zde.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.