Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

Pozvánka na Elektrickou spojku 2023


Document Actions
Pozvánka na Elektrickou spojku 2023
Desátý ročník, deset let od prvního mimobrněnského setkání. Svět se zdá být opět v pořádku, alespoň v rámci možnosti setkávání se, proto jako každý rok na jaře chystáme víkendové setkání elektrotechniků a příznivců oboru pod názvem Elektrická Spojka. Zvaní jsou nejenom sami odborníci a diskutující na portále, ale i jejich drahé polovičky a ratolesti. Kdy a kde se jubilejní ročník bude konat? Co potřebujete s sebou a budeme dělat? Podrobnosti i s přihláškou najdete v článku ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.04.2023


Český Šternberk není ani první, ani neznámé místo konání Elektrické spojky. Tentokrát se ale bude bydlet na statku PRAK. Jeho název není náhodný, o historii si ale povíme až na místě:-) 




Termín konání:
12. - 14 . května 2023

Místo konání:

Co je Elektrická spojka?
Setkání přátel, příznivců, čtenářů a diskutujících na portálech Elektrika. Její prapůvod se traduje od roku 2006, kdy se začaly pořádat brněnské srazy Cluster (historické záznamy zde).

Elektrická Spojka je putovní nekomerční sraz neorganizovaných osob! Celý rok spolu komunikujeme elektronicky a jednou v roce se všichni setkáváme. Jednoduchá myšlenka, jednoduchá konstrukce, svobodná volba ...

Jak setkání elektrické spojky probíhá?
Většina účastníků přijíždí v pátek v podvečerních a večerních hodinách. Sejdeme se postupně, pokud počasí dovolí, u ohně s pivem, špekáčkem.. Sobotní dopoledne necháváme na organizované i neorganizované výlety po okolí nebo oborově zaměřené. Hlavní program začíná ve 14 hodin zahájením, probíhají soutěžní disciplíny pro dospělé i děti, obvykle testujeme znalosti i zručnost za podpory jídla i pití. Vše v zábavném a dobrovolném duchu. Sponzoři akce se podílí na zajištění občerstvení a svou roli mají také během soutěžního odpoledne.

Nečekejte ale firemní prezentace či přednášky. Ve večerních hodinách budou vyhlášeny výsledky soutěží a proběhne tombola o věcné ceny. Účast je dobrovolná, můžete soutěžit, diskutovat, nebo fandit ostatním a dobře se bavit. Většina účastníků jezdí opakovaně, ale nové tváře jsou vždy s radostí vítány.

Kam vyrazit do okolí?
Hrad Český Šternberk, rozhledna Špulka, výlety po okolí pěšky i na kole, projíždka po Sázavě a další ...

Letos si připijeme
na 25. páté výročí portálu Elektrika.cz. Na čtvrtstoletí ovšem není co slavit, protože dnes technologie stárnou již v řádech měsíců a my jsme tedy internetová fosílie! :-)

Letošní sponzorská podpora:
OBO BETTERMANN s.r.o., Dehn s.r.o., TECO a.s.

Cenová kalkulace:
  • víkend pátek - neděle (ubytování v penzionu 2 noci, 2x snídaně, sobotní program s občerstvením)
    2150,- bez DPH na osobu
  • sobota - neděle (ubytování 1 noc, snídaně, sobotní program s občerstvením)
    1600,- Kč bez DPH na osobu
  • sobotní program bez ubytování
    800,- Kč bez DPH na osobu
Při zkráceném pohybu prosím pište do poznámky přihlášky jakou variantu volíte.


Pohled na minulé ročníky:


2022



2020


... a další ...


Závaznou přihlášku účasti na
Elektrické spojce
zašlete prosím
 nejpozději do 5. května
níže uvedeným formulářem!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 36)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Diskusní fóra, to je svět! Mají svá pozitiva, ale také úskalí. Ostatně jako každý jiný nástroj. V tomto případě vznikla tato aktivita díky rychlému výroku jednoho dlouholetého uživatele, kdy podmíněně zpochybnil deklarované vlastnosti hodně provokativní nabídkou. I když se můžeme nad tím samozřejmě pousmát, výrobci zminěné krabice se ledabylými výkřiky neztotožňují. A jak to dopadlo sledujte zde ...
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými interakcemi 26 let. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více, o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933