Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Elektrická spojka 2015


Document Actions
Elektrická spojka 2015
Největší elektrotechnická akce letošního roku už se blíží. V tomto roce se Elektrická spojka uskuteční v termínu od 23.5. do 24.5.2015 v Horní Lhotě u Jindřichova Hradce. Kapacita akce je 50 míst. Co nás letos čeká a jak se na akci přihlásit? Letos bude pro zájemce i výlet na kolech! Sledujte tento článek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.03.2015
reklama


Kdy a kde se bude Elektrická spojka konat?

Termín: (22.)- 23. - 24. května 2015

Místo: Horní Lhota u Jindřichova Hradce




Co je Elektrická spojka za akci?
Od roku 2005 pořádala redakce portálu dvakrát ročně clusterácký sraz v předvečer konání CSE v Brně. První ze srazů byl u nás na terase. Setkání se konala stále jen v Brně a v roce 2012 se sešlo na "několik hodin u piva" přes 40 lidí z ČR a SR. Přičemž již delší dobu existoval návrh udělat sraz na zcela jiném místě. Myšlenky se chopil Jan Franěk a spolu s Alenou Minaříkovou zorganizovali první Elektrickou spojku v hotelu v Týnci nad Sázavou. Název Elektrická spojka a logo akce pochází z brněnské Orlovny, která poskytuje zázemí redaktorům portálu.

Čím bude tento ročník nový
?
Letos jsme pro zájemce připravili možnost cyklovýletu. Pro tyto účastníky by platil příjezd již v pátek 22. května v podvečerních nebo večerních hodinách a v sobotu ráno se vyrazí do malebné krajiny Jižních Čech. Délka trasy a počet zastávek bude upřesněná nebo pozměněná dle domluvy a sil.



 
Záběr z Elektrické spojky 2014
Pro větší náhled klikněte!



Kdo se může Elektrické spojky zúčastnit?
Filozofie srazu je opět volná. Tedy není podmíněna žádným členstvím. Pouze sympatiemi a přátelstvím. Účastník si zaplatí ubytování včetně snídaně a startovací poplatky. Nic víc.



Záběr z Elektrické spojky 2014
Pro větší náhled klikněte!


Jaký bude program akce?
Letošní ročník se bude směrovat více ke sportovním aktivitám. Některé disciplíny jako hod valivou koulí do aktivních hromosvodů, hod sekerou nebo nožem zůstanou, přibyde ping-pongový turnaj, bowling, nohejbal a další.. Vše bude zakončeno vyhodnocením, odměnami a tombolou. Pro unavené jedince bude k dispozici infrasauna a vířivka, pro otužilce Nežárka.

Co si vzít s sebou?
Kromě sportovního oblečení a dobré nálady jsou vítány hudební a jiné „obveselovací“ nástroje.
Doporučujeme si vzít své měřicí (rubikovy) přístroje, s kterými lze páchat mnohé experimenty.
Nezapomenout doma posbírat cenné poklady do tomboly, které již nepotřebujete a leží u vás zbytečně bez využití! Někoho mohou potěšit!

Záběr z Elektrické spojky 2014
Pro větší náhled klikněte!


Jaká je kapacita?
Celková kapacita je cca 50 míst. Jinak krásná zelená a výživná louka pojme hodně "kotlíkářů" se spacáky a stany!





Záběr z Elektrické spojky 2014
Pro větší náhled klikněte!

Jak se můžete přihlásit?
Vyplnit standardní formulář pod tímto článkem. Zaplatit účastnický poplatek. Doklady budou vystaveny na „školení".
Kdo chce využít prodloužené akce od pátku s cyklovýletem, pište do poznámky!!!


Kolik stojí účast na akci?

Za účast so-ne 1.000,-Kč bez DPH, bez ubytování 400,- bez DPH (DPH 21%), cena prodlouženého pobytu pá-ne bude upřesněna pro přihlášené.

Komu to stojí za to?
Každému správnému Elektronautovi! Tedy elektrotechnikovi tělem i duší, který rád pomůže jiným kolegům byť třeba konkurentům. Všem, kteří jsou nad věcí a nejsou uzavřeni poklopem minulosti. Kdo nestojí o rady kolegů, kamarády, přátelství, nemusí tyto řádky vůbec číst.

Poznámka: Samolepky Elektronauta budou účastníkům k dispozici.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 27)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Řešíte, jakou ochranu před bleskem zvolit? Co vám říká pojem oddálený hromosvod? Jak konstruovat tuto ochranu v různých podmínkách radí společnost Dehn. Nechybí výtažky z norem, tabulky a konkrétní postupy. Více zde ...
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933