Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ELEKTRICKÁ SPOJKA 2014 (Podrobnosti k účasti)


Document Actions
ELEKTRICKÁ SPOJKA 2014 (Podrobnosti k účasti)
Konečně jsou pohromadě bližší podrobnosti o největším elektronautím srazu na světě. Tento vysokonapěťový termín je 24.-25.května 2014. Kde bude letošní spojka? Parkhotel Český Šternberk. Jaká je kapacita? Celková kapacita pouze 45 míst. Je otázkou kde budou spát opozdilci. Někdo může využít místa vedle nebo pod postelí. Někdo stanu nebo prázdné autobusové zastávky. Bystrý Elektronaut má vše zajištěné dopředu! Kolik je nyní přihlášených? Jak se přihlásit?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.04.2014




Kdy a kde bude letošní spojka?

Termín: 24.-25. května 2014
Parkhotel Český Šternberk

49°48'30.462"N, 14°55'51.069"E
Mapa zde!


Co to je za akci?
Od roku 2005 pořádala redakce portálu dvakrát ročně clusterácký sraz v předvečer konání CSE v Brně. První ze srazů byl u nás na terase. Ovšem první oficiální založení klubu se datuje v tomto článku. Setkání se opravdu konala stále v Brně a roce 2012 se sešlo na "několik hodin u piva" přes 40 lidí z ČR a SR. Přičemž již delší dobu existoval návrh udělat sraz na zcela jiném místě. Myšlenky se chopil Jan Franěk a spolu s Alenou Minaříkovou zorganizovali první ELEKTRO spojku v hotelu v Týnci nad Sázavou. Název ELEKTRO spojka a logo akce opět pochází z brněnské Orlovny, která poskytuje zázemí redaktorům portálu.

Tento ročník bude zvláštní
pokusem o zápis do nějaké knihy rekordů při největší hustotě a vysokého napětí Elektronautů na km2! Bude prověřena platnost prvního kirchhoffova zákona o tom, zda se rovná součet příchozích Elektronautů v sobotu přijíždějících součtu Elektronautů v neděli odjíždějících.

Plánované změny fyzikálních veličin v elektrotechnice po druhém sjezdu Elektrické spojky.
Napětí = 1 Elektronaut
Proud = 1 Elektronaut
Odpor = 1 Elektronaut

Z toho logicky vyplývá Elektronautův zákon ETn=ETn x ETn.

A protože se Mr. Faraday z Elektrické spojky řádně neomluvil, bude název jednotky kapacity nahrazen také "jedním Elektronautem". Opravte si to prosím v technických tabulkách sami.


Pro větší náhled kliknout!

Kdo se může účastnit?
Filozofie srazu je opět volná. Tedy není podmíněna žádným členstvím. Pouze sympatiemi a přátelstvím. Účastník si zaplatí ubytování včetně snídaně a startovací poplatky. Nic víc.


Co se bude dít?
Kromě zábavných soutěží bude i zábavné přezkoušení vědomostí. Vše bude vážně hodnoceno a odměněno SUPERtombolou!!

Co bude na programu
Oblíbený hod valivou koulí do aktivních hromosvodů, NOVĚ hod sekerou do potápěče, vyslání záchranného nože svému oblíbenému inspektorovi, sestavení rozvodnice na čas, veselý vědomostní test výběrčích z TIČSSRu s body pro sektu ČSKAIT, POZOR! Úspěšně zvládnuté disciplíny budou ohodnoceny elektronautími body doživotního vzdělávání!

Co sebou?
Každý kdo může, si má vzít hudební a jiné „obveselovací“ nástroje. Dobrou náladu, úsměv, vtip. Negace ponechat v trezoru. Doporučujeme si vzít své měřicí (rubikovy) přístroje s kterými lze páchat mnohé experimenty na neúspěšně přezkoušených účastnících. Nezapomenout doma posbírat cenné poklady do tomboly, které již nepotřebujete a leží u vás zbytečně bez využití! Mohou někoho potěšit!


Pro větší náhled kliknout!

Jaká je kapacita?
Celková kapacita pouze 45 míst. Jinak krásná zelená a výživná louka pojme hodně "kotlíkářů" se spacáky a stany! 

Kolik je nyní přihlášených?

Kapacita je pomalu naplněna. (je cca 40 lidí). V případě většího zájmu, možnost zajistit ještě pár míst v nedalekém pensionu. Ale kdo dřív přijde a hlavně zaplatí, má přednost. V zaplaceném „startovném“, je ubytování na noc ze soboty do neděle, se snídaní a základní občerstvení. Ostatní si každý platí sám.

Kdo je přihlášen?
Pavel Horský s ženou, Jan Franěk, Jiří Schwarz, Alena a Mirek Minaříkovi, Ivan Gabaš, Pavel Mařík, Kamil Novák, Jiří Mudra, Michal Ingeli se ženou, Edmund Pantůček, Lubomír Kastner, Martin Kůrka, Zdeněk Pikhart, Jan Hájek, Karel Herma, Pavel Mařík, Oldřich Morávek, Vláďa Brok, Zdeněk Mazač, Zdeněk Hejčl, Jaroslav Hasala, Pavel Smílek, Daniel Hudzík, David Hruda, Josef Nosek, Jaroslav Filip a další ...

Jak se přihlásit?
Vyplnit standardní formulář pod tímto článkem. Zaplatit účastnický poplatek. Přihlášeným brzo dorazí faktura na zaplacení částky. Doklady budou vystaveny na „školení“.

Rezervace
Pokud někdo nezaplatí do 9. května 2014, bude jeho místo nabídnuto automaticky náhradníkům.

Cena platba
Za oba dny 1.000,-Kč bez DPH, bez ubytování 400,- bez DPH (DPH 21%). Až na vyjímky, nebude možné platit přímo na místě konání. Jedině za příplatek 200,-Kč! U zahraničních existuje vyjímka.

Účast na skok
Ti, co přijedou jen na otočku, zaplatí 400,-Kč bez DPH.

Komu to stojí za to?
Každému správnému Elektronautovi! Tedy elektrotechnikovi tělem i duší, který rád pomůže jiným kolegům byť třeba konkurentům. Všem, kteří jsou nad věcí a nejsou uzavřeni poklopem minulosti. Kdo nestojí o rady kolegů, kamarády, přátelství, nemusí tyto řádky vůbec číst.

Poznámka.
Samolepky Elektronauta budou účastníkům k dispozici. Horác samolepku dostane poštou předem, protože nechce přijet trapně bez ní.


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 35)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Diskusní fóra, to je svět! Mají svá pozitiva, ale také úskalí. Ostatně jako každý jiný nástroj. V tomto případě vznikla tato aktivita díky rychlému výroku jednoho dlouholetého uživatele, kdy podmíněně zpochybnil deklarované vlastnosti hodně provokativní nabídkou. I když se můžeme nad tím samozřejmě pousmát, výrobci zminěné krabice se ledabylými výkřiky neztotožňují. A jak to dopadlo sledujte zde ...
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými interakcemi 26 let. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více, o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933