Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ELEKTRAM: Blíží se Hradecký Ampér 2007


Document Actions
ELEKTRAM: Blíží se Hradecký Ampér 2007
Blíží se tradiční velkoobchodní "hausmesse" v Hradci Králové. Tentokrát se u nás v redakci objevily zcela nové pozvánky s CD. Podívejme se blíže na nový nápad pořadatelů ...
Jiří Macháček, ze dne: 22.08.2007
reklama

Hradecký velkoobchod Elektram letos pořádá již 15. ročník domácí elektrotechnické výstavy "Hradecký Ampér". Jedná se o nejúspěšnější velkoobchodní přehlídku dodavatelů.

Na letošní ročník organizátoři připravili novou pozvánku. Je zajímavá tím, že se do slosování o ceny v tombole dostanete pokud vyplníte kolonku v registračním lístku vygenerovaným číslem. To číslo si opíšete ze spuštěné prezentace na přiloženém CD.

Rukou mi prošlo mnoho CD prezentací, musím uvést, že toto je velice dobře připraveno. Na titulní straně rotují sponzoři výstavy. Pokud si na některého kliknete objeví se vám buď krátké video vypovídající o stěžejních produktech nebo jsou vám nabídnuty informační pdf soubory.

Pokud budete chtít nalézt vygenerované číslo, pak jej naleznete na prostorovém tlačítku "Hradecký Ampér 2007 - Pozvánka".

Co můžete letos  očekávat za show?
Připraveny jsou exhibiční a profesionální zápasy v boxu, vystoupení dívčí rockové skupiny, lákavá tombola a tradičně bohaté občerstvení a spostu dalších překvapení ...

Prezentační CD se chová šetrně k registrům Windows. Neinstaluje žádné ovladače. Celou prezentaci zabezpečuje technologie Flash.

Hradecký Ampér je událost, která je opravdu tvořená kreativně. Pohledem návštěvníka na ni rád dám kladnou referenci. Pokud mi to vyjde navštívím ji z Prahy i letos.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933