Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELEKTRAM: Blíží se Hradecký Ampér 2007 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.08.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELEKTRAM: Blíží se Hradecký Ampér 2007


ELEKTRAM: Blíží se Hradecký Ampér 2007
Blíží se tradiční velkoobchodní "hausmesse" v Hradci Králové. Tentokrát se u nás v redakci objevily zcela nové pozvánky s CD. Podívejme se blíže na nový nápad pořadatelů ...
Jiří Macháček, ze dne: 22.08.2007

Hradecký velkoobchod Elektram letos pořádá již 15. ročník domácí elektrotechnické výstavy "Hradecký Ampér". Jedná se o nejúspěšnější velkoobchodní přehlídku dodavatelů.

Na letošní ročník organizátoři připravili novou pozvánku. Je zajímavá tím, že se do slosování o ceny v tombole dostanete pokud vyplníte kolonku v registračním lístku vygenerovaným číslem. To číslo si opíšete ze spuštěné prezentace na přiloženém CD.

Rukou mi prošlo mnoho CD prezentací, musím uvést, že toto je velice dobře připraveno. Na titulní straně rotují sponzoři výstavy. Pokud si na některého kliknete objeví se vám buď krátké video vypovídající o stěžejních produktech nebo jsou vám nabídnuty informační pdf soubory.

Pokud budete chtít nalézt vygenerované číslo, pak jej naleznete na prostorovém tlačítku "Hradecký Ampér 2007 - Pozvánka".

Co můžete letos  očekávat za show?
Připraveny jsou exhibiční a profesionální zápasy v boxu, vystoupení dívčí rockové skupiny, lákavá tombola a tradičně bohaté občerstvení a spostu dalších překvapení ...

Prezentační CD se chová šetrně k registrům Windows. Neinstaluje žádné ovladače. Celou prezentaci zabezpečuje technologie Flash.

Hradecký Ampér je událost, která je opravdu tvořená kreativně. Pohledem návštěvníka na ni rád dám kladnou referenci. Pokud mi to vyjde navštívím ji z Prahy i letos.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.