Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELECO: Katalog sortimentu signálek a rozvaděčových doplňků (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.08.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELECO: Katalog sortimentu signálek a rozvaděčových doplňků


ELECO: Katalog sortimentu signálek a rozvaděčových doplňků
Hledáte vhodnou kontrolku, indikátor, měřidlo či ovládací prvek do rozvaděče, nebo na ovládací panel? Hledáte vhodné osvětlení netypického reklamního poutače, nebo snad pro náročného zákazníka strop s hvězdným nebem? Společnost ELECO nabízí několik zajímavých řešení...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.08.2008

Každý elektrikář, výrobce rozvaděče, projektant... zná sortiment českého výrobce signálek a funkčních modulů do rozvaděčů společnost ELECO. Její činnost se traduje od roku 1990, kdy se firma zabývala výrobou rozvaděčů nízkého napětí a elektromontážním pracem.
V době vzniku byly hlavní činností dodávky elektromontážních prací, výroba rozvaděčů nízkého napětí a elektrických signalizačních přístrojů. Výroba elektrických přístrojů postupně přerostla v hlavní činnost a rozšířila se o další typy výrobků - hlídače hladin kapalin, zkoušečky napětí a zakázkovou výrobu elektronických a elektrických zařízení. V roce 1996 firma přesídlila do vlastních prostor v průmyslové zóně Vyškova. Vlastní vývojové pracoviště se stalo nedílnou součástí výroby.

Přehled sortimentu:

Hned na začátku katalogu na 30ti stranách je bohatý sortiment nejrůznějších signálek od 4 do 30mm. K signálkám je dodáváno i příslušenství jako jsou regulátory jasu a podobné. Signálky jsou v provedení na malé i nízké napětí, s žárovkami, nebo LED diodami, ale v sortimentu nechybí i akustické signálky. Praktickým doplňkem nejen rozvaděče může být ukazatel sledu fází nebo směru otáčení.


Pro větší náhled kliknout!

Mezi ukazateli stavu nalezneme v katalogu praktické měřicí přístroje v provedení uchycení na DIN lištu, ale i v kruhovém provedení pro montáž do otvoru průměru 30mm.

Přehled měřicích přístrojů:


Pro větší náhled kliknout!

Hvězdné nebe - velmi zajímavým doplňkem interiéru domu, bytu, prodejny, krytého bazénu může být dekorační osvětlení ve formě hvězdného nebe, 60 - 600 LED diod ve spolupráci s řídící jednotkou vytváří na stropě efekt hvězdného nebe. Jednotlivé LED (hvězdy) jsou rozděleny do skupin a řídící jednotka se stará o jejich plynulé přepínání, čímž zachovává konstantní osvětlení a vytváří na pohled příjemný efekt.


Pro větší náhled kliknout!

V sortimentu ELECO je i bohatá nabídka LED lišt a LED pásků, které jsou v současné době hojně užívané k nepřímému osvětlování místností, nábytku, skleněných předmětů, výklenků, minibarů......

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.