Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EGYPT: Zásuvky pod širým nebem ... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.02.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EGYPT: Zásuvky pod širým nebem ...


EGYPT: Zásuvky pod širým nebem ...
Málokterý elektrikář si dovede představit jak instaluje vodiče a spotřebiče v Egyptě. Také téměř nikdo nezná tamní podmínky a předpisy pro instalace. Proto, pokud se podíváme na tyto obrázky ...
Jaroslav Borovec, ze dne: 6.02.2007

Málokterý elektrikář si dovede představit jak instaluje vodiče a spotřebiče v Egyptě. Také téměř nikdo nezná tamní podmínky a předpisy pro instalace. Proto, pokud se podíváme na tyto obrázky, tak nás možná zamrazí v zádech.

 A tak jeden ze čtenářů tohoto portálu také zavítal do země úžasných pyramid, písku a opodál velkého množství odpadků. Bezesporu je co obdivovat! Vždyť Kleopatra se tu měla krásně ...

Vycvičené oko revizního technika, byť zde pouhého turisty, zahlédne i sebemenší detail. Pohozená zásuvka pohyblivého prodloužení sloužila pro příležitostná osvětlení.

 Kupodivu za místních povětrnostních vlivů zde vydržela i do druhé návštěvy po pěti létech, kdy se autor těchto fotografií již neudržel a dokumentoval. U nás je toto řešení nepřípustné z mnoha důvodů.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.