Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EFEN: Pojistkové odpínače na Elosyse 2009 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.12.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EFEN: Pojistkové odpínače na Elosyse 2009


EFEN: Pojistkové odpínače na Elosyse 2009
Montujete pojistkové odpínače/lišty, výkonové vypínače? Nebo jen sháníte pojistky nn/vn? Pak vám můžeme nabídnout seznámení se společností EFEN, která je právě na tyto produkty zaměřena. Naši reportéři ani na letošním ELOSYSu nezaháleli, a tak je připraven i videospot ze stánku EFENu ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.12.2009


Společnost EFEN je německá firma, která nově expanduje nejen na slovenský trh, ale i k nám do Čech. S příslovečnou německou precizností co se kvality týče a dlouholetou tradicí svých výrobků, se řadí na první místa světových výrobců v oblasti jistících a spínacích prvků.


Stručný přehled kategorií nabízeného sortimentu:

A v čem podle EFENu spočívají přednosti jejich produktů?
K výrobě izolačních částí se používá vysoce mechanicky odolného, samozhášivého a bezhalogenidového materiálu. Na vodivých částech je aplikováno povrchové zušlechtění v podobě E-Cu, Ag. Systém dvojnásobného paralelního rozpojování výrazněji omezuje namáhání kontaktů při odpínání, což vede k eliminaci natažení el. oblouku, neopalování kontaktů, a to přispívá k vysoké životnosti výrobku. Pro snadné zjištění stavu pojistky je užito posuvného okénka a není tedy nutno provádět odepnutí odpínače. Nechybí ani možnost zaplombování nebo prosté, avšak účinné uzamknutí pomocí visacího zámku.

Produkty společnosti EFEN splnují platné evropské normy, takže tedy i pro použití v ČR. Umožňují uživateli nasazení v trvale extrémním provozu jak pro AC, tak DC aplikace v jedno až čtyřpolovém provedení.

Pokud vás zajímá více informací, vyžádejte si katalogy jednotlivých kategorií níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.