Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

eDEHN: Není čas na hrdinství a na marketing už vůbec ne!


Document Actions
eDEHN: Není čas na hrdinství a na marketing už vůbec ne!
Když už musíme zůstat doma, tak ten čas věnujeme něčemu smysluplnému. Vše začne třemi příběhy. Ty se mohou rozvinout do detailů, kterými se běžný obchodník moc nezabývá. Pokud ovšem mluvíme s opravdovým elektrotechnikem, musíme být v detailech precizní ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.03.2020




Český tým DEHN připravuje na následující úterý, středu a čtvrtek on-line "konzultační hodiny" spojené s objasněním problematiky která se vám objevuje v požadavcích na zpracování. 

Proč takto?
Pro všechny je samozřejmě příjemnější osobní setkání, na ta ovšem můžeme na neurčitou dobu zapomenout. Ať tedy chceme, či nikoliv musíme komunikovat dostupnými alternativami. Ostatně DEHN není žádnou vyjímkou! Online webináře, workshopy, prezentace a konference plánují všechny renomované výrobní a distribuční značky. DEHN však testuje nový prototyp s názvem eDEHN!



Jak to má fungovat?
Každý den (úterý, středa, čtvrtek) bude on-line (s největší pravděpodobností ze své kuchyně) jeden z produktových specialistů (Jan Hájek, Jiří Kutáč, Daniel Anděl) se svým vybraným tématem, které bude avízováno předem (uvedeno v kalendáři Elektrika.cz). Přednášková krátká část bude první co uživatel uvidí nebo uslyší. Pořad bude streamován samozřejmě obrazem ale souběžně bude dostupný i autonomní audiokanál. Audiokanál s mluveným slovem je vhodný nejen pro mobilní zařízení kvůli nízkému přenosu dat. Na rozdíl od jiných obdobných seminářů, není potřeba si nic instalovat a stačí hardware co máte.



Komunikace se specialistou
bude možná dvěma způsoby. Buď telefonem na číslo 773123100 nebo pomocí SKYPE na některý účet Elektrika.TV. Tak budete moci volat svůj dotaz z auta nebo třeba bezplatně via SKYPE bezplatně. Souběžně s hlasovou komunikací bude připravena i možnost textového chatu.



Jaká budou témata?

V plánu je :
  • Jak ochránit jímač hromosvodu před bleskem a přepětím
  • Co s elektrickým plotem který vůbec elektrický být neměl
  • Vesnická veselka s ruskou ruletou

Zdá se vám, že jde o lehkovážná témata? Věřte, že ve skutečnosti vůbec ne!



Chcete dostat echo o živém vstupu včas? 


OBJEDNEJTE SI NA TYTO UDÁLOSTI
studijní podklady
níže uvedenou objednávkou!


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933