Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: eDEHN#8: Dvě třetiny modulu jako bonus! To jde, ne? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.04.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

eDEHN#8: Dvě třetiny modulu jako bonus! To jde, ne?


eDEHN#8: Dvě třetiny modulu jako bonus! To jde, ne?
Představení nové řady svodičů přepětí pro datové obvody. BLITZDUCTORconnect je svodič přepětí pro ochranu informačních a řídících systémů nejenom před přepětím, ale i bleskovým proudem. Tyto technologie vyžadují, aby instalací svodičů přepětí nedocházelo ke vzniku dalších komplikací v instalaci. BLITZDUCTORconnect plní širokou škálu požadavků v jednom výrobku. Je kompaktní, protože jeho šířka je pouze ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.04.2020



... 6 mm. Jeho výška na instalační liště je obdobná jako u ostatních komponentů k jejichž ochraně má sloužit. Pokud by došlo k jeho poškození a zároveň k výpadku systému, jeho mechanický stavový terčík nevyžaduje napájení. Integrované úchopy secR umožňují vyjmutí z umístění v řadě bez dalších nástrojů. Připojení vodičů je prostřednictvím bezšroubových svorek, které svým sklonem zjednodušují osazení vodičem. Dálkové sledování stavu lze provést až pro 70 svodičů najednou. Funkce LifeCheck umožňuje predikování stavu a zajištění kontinuální ochrany bez zbytečných výpadků komunikace.

eDEHN: Dvě třetiny modulu jako bonus! To jde ne?
Na toto téma hovořil Jan Hájek. 

REPRÍZA


Kde uvidíte další vysílání?
Živé vysílání eDEHN lze sledovat v oknech na celém portále Elektrika jako video, pokud chcete pouze úsporný audiokanál, bude funkční na adrese http://radio.elektrika.cz



Své dotazy lze pokládat 
  • v diskusním tématu zde
  • telefonicky se lze do vysílání připojit via GSM 773 123 100
  • přes SLI.DO zde 
Během živého vysílání Janu Hájkovi nevolejte na mobilní číslo a dotazy pokládejte pouze výše uvedenými způsoby. Nemá možnost sledovat tolik různých informačních kanálů najednou.

Když se něco učit, tak stručně a k věci!




Chcete dostat echo o živém vstupu včas? 


OBJEDNEJTE SI NA TYTO UDÁLOSTI
studijní podklady
níže uvedenou objednávkou!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
eDEHN - Pod Višňovkou 1661/33, Praha 4 - Krč - 737246347 -

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.