Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: eClub ČVUT zakončí své interaktivní semináře přednáškou Patricka Zandla, šéfredaktora serveru Lupa.cz (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.05.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

eClub ČVUT zakončí své interaktivní semináře přednáškou Patricka Zandla, šéfredaktora serveru Lupa.cz


eClub ČVUT zakončí své interaktivní semináře přednáškou Patricka Zandla, šéfredaktora serveru Lupa.cz
Třetí ročník projektu eClub Českého vysokého učení technického v Praze přinesl inovaci v podobě streamování vybraných přednášek do ostatních vysokých škol v ČR a umožnil tak více než pěti stovkám studentů online sledovat zajímavé přednášky a pokládat dotazy a připomínky v reálném čase. Poslední přenášený seminář, jehož hostem bude Patrick Zandl – šéfredaktor serveru Lupa.cz ...
Komerční sdělení, ze dne: 24.05.2012


Třetí ročník projektu eClub ČVUT, který přinesl inovaci v podobě streamování vybraných přednášek do ostatních vysokých škol v ČR, má před sebou poslední přenášený seminář tohoto semestru, jehož hostem bude Patrick Zandl, šéfredaktor serveru Lupa.cz.

První dvě streamované přednášky, jejichž hosty byli Karel Janeček a Oldřich Neuberger shlédlo v dalších devíti vysokých školách v ČR více než 500 studentů. Zájem o tento typ přednášek je natolik veliký, že se organizátoři eClubu rozhodli ve školním roce 2012/13 jejich počet výrazně navýšit.

S nápadem propojit studenty se zájmem o podnikání přišel Jan Šedivý z katedry kybernetiky ČVUT, který hodnotí třetí ročník eClubu následovně: "Jsem opravdu nadšený z toho, jak velký pokrok eClub od jeho založení v září 2011 udělal. Studenti se zájmem o podnikání a vstup na trh nás začínají kontaktovat sami, podnikatelské a inovativní nápady se stále zlepšují a zájem o streamování do ostatních vysokých škol v Česku nám jen potvrzuje skutečnost, že jsme se vydali správnou cestou."

K dalšímu působení eClubu ČVUT Šedivý říká: "Jsme si vědomi toho, že je před námi ještě dlouhá cesta, než se nám podaří vybudovat místo, které budou studenti vnímat jako klub, ve kterém je vždy někdo vyslechne a pomůže jim s jejich byznysem. Na druhou stranu, už nyní se velmi těším na závěrečné prezentace letošních soutěžících, které proběhnou 9. 5. 2012 a kde mezinárodní porota vybere další týmy, které na podporu svých projektů dostanou stipendium. Je ohromné sledovat, jak se kvalita prezentací rok od roku zvyšuje."

Více informací o programu, podmínkách udělení stipendia a aktuálních studentských projektech naleznete na stránce www.eclub.cvutmedialab.cz

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.