Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Rozšiřte znalosti získané ve webcastech LIVE EATON!


Document Actions
Rozšiřte znalosti získané ve webcastech LIVE EATON!
Digitalizace v komunikaci umožňuje distanční vzdělávání. Za posledních dvanáct měsíců se většina školení odehrála prostřednictvím elektronických rozhraní. EATON si pro tento účel vytvořil vlastní odbavovací studio a LIVE EATON Tour 2021 proběhla zcela netradičně. Tuto letošní sérii webcastů lze rozšířit podrobnějšími kurzy prostřednictvím specializovaných webinářů. Pokud vás některý vydaný tématický díl oslovuje, máte možnost se zapsat na přednášky pro menší skupiny zájemců. Chcete vidět přehled všech letos vydaných dílů a plánovaných, následujících a podrobněji zaměřených rozšíření? Přečtěte si všechny podrobnosti ...
Komerční sdělení, Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.04.2021


Chcete si prohloubit znalosti o produktech Eaton?
Jak na to?


Vyberte si z nabídky online odborných seminářů.



Školení jsou určena těm, kteří si chtějí zlepšit své znalosti a upevnit problematiku daného tématu. Získáte hlubší odborné vědomosti o technických vlastnostech, zapojení, konfiguracích a aplikacích systémů a produktů EATON. Velký prostor bude věnován otázkám k dané problematice.

  • Kapacita na těchto školeních je omezená, proto je potřeba se vždy dopředu zaregistrovat.
  • Po registraci získáte heslo, které vložíte při sledování. Spolu s heslem obdržíte odkaz ke stažení materiálů a podkladů pro tato školení.
  • V den školení přijde připomínkový email.

Webináře budou probíhat každý čtvrtek vždy ve 13:00 hodin



Přehled webinářů

  • 22. dubna 2021, Výroba rozvaděčů dle platné legislativy a kompletace úplných krytů
    To, že  rozvaděč musí obsahovat výrobní štítek, ví dnes určitě každý. Štítek nalepený na dveřích rozvaděče však nestačí - legislativa a normy vyžadují mnohem více. Podívejte se na video a dozvěte se, co vše je potřeba udělat pro správnou výrobu rozvaděče. Zdá se to složité? Dívejte se do konce a dozvíte se, jak se dá rozvaděč nahradit úplným krytem.
    Dotaz k tématu

    REGISTRACE



  • 29. dubna 2021, Návrh a instalace úplných krytů dle ČSN EN 60670-24 v programu E-Config
    Úplné kryty jsou alternativou k rozvaděčům DBO pro používání laiky. Jejich výhodou je menší administrativní zátěž. Nicméně i při sestavování úplných krytů se musíme řídit normativními požadavky a pokyny výrobce úplného krytu. V tomto videu naučíme, jak navrhovat a aplikovat úplné kryty Eaton v praxi.
    Dotaz k tématu

    REGISTRACE

  • 6. května 2021, Ověření jednoduchého domovního rozvaděče v programu E-Config
    Rozvaděče nízkého napětí, domovní a bytové rozvaděče nevyjímaje, jsou výrobky a musí splňovat legislativní požadavky. Eaton připravila kuchařku, jak jednoduše a rychle vyrobit domovní rozvaděč, který všechny legislativní požadavky splňuje. Přesvěčte se sami!
    Dotaz k tématu

    REGISTRACE

  • 13. května 2021, Ověření rozvaděče xEnergy Basic do 630A v programu E-Config
    V předešlém díle jsme ukázali, že návrh velkých rozvaděčů do 630A v programu E-Config je velmi jednoduchý. V tomto videu ukážeme, že E-Config rovněž pomůže s posouzením shody rozvaděče, které je nutné pro splnění legislativních požadavků.
    Dotaz k tématu
    REGISTRACE


  • 27. května 2021, Nouzové osvětlení - systémy a svítidla
    Přehled systémů nouzového osvěltení Eaton. Každý projekt, kde musíte řešit nouzové osvětlení, je jedinečný. Proto je potřeba zvolit takový systém, který je pro danou aplikaci nejvhodnější. Zároveň budou představeny svítidla, která jsou v daných svítidlech nejčastěji používána.
    Dotaz k tématu

    REGISTRACE

  • 3. června 2021, Pokročilá konfigurace skříní XVTL a jejich ověřování
    Skříně XVTL umožňují díky propracovanému příslušenství velmi variabilní montáž. Bez problémů je tak možné v jedné skříni zkombinovat silové pole na 1600A a instalační část s modulárními přístroji. Podívejte se na video a staňte se mistry v konfiguraci skříní XVTL. Rovněž naučíme, jak se tyto skříně dají v E-Configu jednoduše certifikovat.
    Dotaz k tématu

    REGISTRACE



  • 10. června 2021, Pokročilé školení easyE4
    Seznamte se detailněji s datalogery, webserverem, různými programovacími jazyky, možností updatu FW a propojení s dalšími zařízeními.
    Dotaz k tématu

    REGISTRACE



ZOPAKUJME SI ...

Co je to webcast a co webinář
Webcast je veřejná relace nepodmíněná registrací a přihlašováním. Svou obsahovou konstrukcí je informační nebo seznamovací. Délka webcastu je optimální do 40 minut a jeho návštěvnost není omezená. Webinář vyžaduje registraci, zabývá se podrobnostmi, jeho délka je flexibilní. A návštěvnost? Čím menší, tím pro účastníka lepší. Webinář, podobně jako workshop řeší problémy sledujících účastníků.

Kdy webcast a kdy webinář
Webcast bývá prvotní, informativní relace ve které se dozvíme nové nebo opakujeme staré informace. Pokud někoho zajímá některá oblast hlouběji, přihlásí se na webinář.



Přehled všech vydaných letošních dílů LIVE EATON Tour 2021 naleznete zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933