Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EATON: Výběr z produktů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.02.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EATON: Výběr z produktů


EATON: Výběr z produktů
Podívejme se na malou přehledovou příručku, která je svou velikostí praktická. Obsahuje základní, ale důležité informace, které využije především administrativní pracovník. S publikací se dobře pracuje díky použité vazbě. Pokud by byl elektrikář v dílně ohleduplný, pak by tuto příručku mohl používat také. Ale vzhledem k tomu, že víme jaké provedení tiskovin vyžadují dílenské podmínky, tak je opravdu vhodnějším prostředí čisté, např. kancelář ...
Vilém Gracias, ze dne: 18.02.2014



Před sebou mám netradiční formát prezentační publikace, která na první pohled viditelnou ocelovou kroužkovou vazbou není určená do dílenských, ale kancelářských podmínek.





Záměrem autora bylo představit sortiment rozvaděčových přístrojů v malé kapesní příručce. To je patrné ze čtvrté strany, kde můžeme nalézt obsáhlý seznam produktů. Na dalších stranách jsou popsány základní informace, které se mohou na tak málo místa vejít.


Pro větší náhled kliknout!


Co zde tedy nalezneme?
Protože jde opravdu o malou publikaci, byl by výčet uvedený patrně nejdelším textem mého popisu. Sortiment EATON obsahuje všechny přístroje, které potřebujeme k výbavě rozvodnic. Samozřejmě jsou zde rozvaděčové skříně obsaženy také.


Pro větší náhled kliknout!



Na konci nalezneme také zmínku o komponentech pro vn. V detailech nalezneme popis, objednací a typové číslo, základní elektrické parametry, defaultně fotografie, popřípadě perokresba nebo schéma. A v poslední oranžové části objevuji RF systém, což je dobrá "potrava" pro příznivce systémových instalací.

Můj závěr:

Malou praktickou přehledovou příručku kazí jen ta vazba. Listování je sice příjemné, ale na úkor životnosti. Využije ten, který nerad tlusté katalogy, má málo místa a chová se k tiskovinám šetrně.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.