Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EATON: Přehled webcastů v červnu 2020 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.06.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EATON: Přehled webcastů v červnu 2020


EATON: Přehled webcastů v červnu 2020
Jaká témata EATON připravil na červnové termíny webcastů? Komunikace přes internetové platformy během posledních měsíců nabyla důležitosti jak nikdy před tím. Neznamená to však, že by se v budoucnu s osobními semináři již nepočítalo. Odborné webcasty můžete očekávat jako možnou alternativu s tím, že se dle potřeby rozhodnete sami který způsob je v konkrétní období pro vás vhodnější. Podívejte se na aktuální relace EATON v červnu 2020 ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.06.2020



Přehled webcastů EATON v červnu 2020

  • úterý 23. června 2020 od 13:00 hodin
Moderní elektroinstalace xComfort bez zbytečného sekání
Co byste řekli na to, kdybyste při přípravě elektroinstalace už nemuseli k vypínačům vést žádné kabely. Velmi často se stává, že si stavebník ve fázi realizace elektroinstalace rozmyslí umístění vypínačů a elektrikář pak musí předělávat hotové rozvody. Jděte na to chytře. Použít lze naprogramované sady GO Wireless s bezdrátovou komunikací ze sortimentu EATON xComfort pro nejběžnější aplikace, jako je ovládání světel a spotřebičů, žaluzií či regulace vytápění. Bezdrátové vypínače, pohybové senzory, okenní/dveřní kontakty nebo dotykové termostaty instalujte na stěnu nebo je nalepte na nábytek až po rozmístění nábytku a dekorací v interiéru. A pokud je požadováno ovládání také ze smartphonu, je možné kdykoliv doplnit chytrou jednotku RF xComfort Bridge, resp. pro komfortní funkce včetně vzdáleného přístupu RF Smart Manager.

Přednášející: Jaromír Pávek a Ondřej Sabatula
Dotazy můžete pokládat do chatové místnosti http://SLI.DO/28440








  • úterý 30. června 2020 od 13:00 hodin
Návrh a výroba výkonových rozvaděčů xEnergy Basic
Výkonové rozvaděče do 630A se vyznačují vysokou variabilitou, kdy každý rozváděč je v podstatě „originální dílo“ jeho výrobce. Víte jak si usnadnit ověření výkonového návrhu rozvaděče? V praxi se  často zapomíná na to, že návrh rozvaděče je potřeba náležitě ověřit dle souboru norem ČSN EN 61439. Jak však ověříme zkratovou odolnost nebo oteplení rozvaděče? Jaký průřez připojovacích vodičů a přípojnic musíme použít? 

Tyto, ale i další otázky zodpovíme v tomto webcastu, ve kterém si ukážeme, jak jednoduše navrhnout a ověřit výkonový rozvaděč v programu E-Config.

Přednášející: Lukáš Matějíček a Šimon Szczotka
Dotazy můžete pokládat do chatové místnosti http://SLI.DO/99657









Podrobné materiály z přednášek,
které již proběhly




SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o. - Komárovská 2406, Praha 9 - 267 990 411 - ElektrotechnikaCZ@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.