Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Pokud narazíte na názvy svítidel HALSPOT I LED, HALSPOT II LED, TUNNEL LED nebo třeba FARMER I LED PRO, pak jde o produkty svatobořické dílny! Svatobořice nejsou zrovna průmyslovou oblastí. Ba naopak, tamní oblast proslavuje Svatobořické čevené ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

EATON pokračuje v dalším vzdělávání - přehled webcastů


Document Actions
EATON pokračuje v dalším vzdělávání - přehled webcastů
Eaton Elektrotechnika pokračuje v online vzdělávání v rámci Eaton On-line Tour i v následujícím období. Jednotlivé přednášky budou vysílány ve formě on-line webcastů s následnou možností dohledání v archívu Elektrika.TV. Produktoví specialisté představí novinky z nabízeného portfolia, nabídnou praktické ukázky a předají své odborně-technické znalosti, které jistě využijete v práci. Dostatečný prostor bude také věnován dotazům. Počítejte s vysíláním ve více kvalitách a také s audiokanálem. Vybrané přednášky pak uslyšíte mezi našimi Podcasty v krytí IP 007 ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.02.2021



Webcasty se budou konat
každé
úterý od 13:00 hodin živě
na www.elektrika.tv



  • 9. února 2021 
    Představení programu E-Config

    Program pro přípravu cenových nabídek, objednávek, konfigurací výrobků a návrhu rozvaděčů Eaton. Ať už jste o programu E-Config slyšeli či nikoliv, připojte se k tomuto online vysílání, kde budou představeny všechny možnosti programu a připravte se být ohromeni záplavou všech užitečných funkcí.

  • 16. února 2021
    Návrh bytového rozvaděče v programu E-Config

    Správný a poctivý návrh rozvaděče neslouží jenom jako podklad pro jeho výrobu, ale je i nutností při posouzení shody rozvaděče dle platné legislativy. Program E-Config pomůže se všemi kroky návrhu, ať už se jedná o vytvoření soupisky, rozmístění prvků do rozvaděče, či vytištění potřebné dokumentace včetně výrobního štítku.



  • 23. února 2021 
    Kreslení liniových schémat
    v programu E-Config
    Už nemusíte kreslit liniové schéma rozvaděče na umaštěný papír od dopolední svačiny. S E-configem to zvládnete rychle, snadno a zdarma.

  • 2. března 2021
    K
    onfigurace výkonových jističů
    v programu E-Config
    Správná konfigurace výkonového jističe s jeho příslušenstvím dokáže být občas pěkně tvrdý oříšek. Nicméně s E-configem jej rozlouskente lusknutím prstu.




  • 9. března 2021 
    Chytré řešení pro spínání, stmívání, topení a rolety
    s ovládáním ze Smartphonu

    Pokud přestane bavit vstávání z gauče a tlumení osvětlení ke sledování televize, je vypínač u postele nebo v blízkosti vany velice žádoucí! V praxi to není problém, sledujte tento webcast a zjistíte jak na to. Pomůže také vyřešit regulaci vytápění nebo řízení ventilační jednotky a zvýšit tak efektivitu spotřeby energií. Může to být první krok k systémové elektroinstalaci tvořící základ chytrého domu.

  • 16. března 2021
    Základy k proudovým chráničům

    Ať už je posluchač student na distanční výuce, nebo elektrikář s dlouholetou praxí, zopakování si funkce včetně představení typů proudových chráničů nikdy neškodí. Připojte se k online webcastu, kde budou probrány úplné základy spojené s proudovými chrániči. Teď už žádnou bitvu s tím modrým vodičem neprohrajete!




  • 23. března 2021
    Proudové chrániče podrobněji 

    Kde použít jaký chránič? Pokud je výběr správného chrániče pro speciální aplikace "španělskou vesnicí", jste zachráněni! 

  • 30. března 2021
    Základy k instalačním jističům

    Pokud víte o elektrice víc než to, že se otáčí na konečné, nicméně nejste si svými znalostmi ještě úplně jisti, připojte se na tento webcast! Projde se vše, co jste možná ještě nevěděli o instalačních jističích.




  • 6. dubna 2021
    Z
    áklady k obloukovým ochranám (AFDD)

    Ti, kteří vědí, že zkratka AFDD není jen označení pro doktrínu leteckých sil, ale skrývá se za ní i označení ochranného přístroje, jistě ocení tento webcast, který bude zaměřen právě na onu druhou možnost. Projde se princip činnosti a oblasti uplatnění obloukových ochran.

  • 13. dubna 2021
    Propojovací systémy Eaton

    Hřeben, vidlička, kolík. Tři naprosto nesourodá slova a přesto se všechna vztahují k jedné věci. Netušíte? Připojte se k tomuto webcastu, ten prozradí řešení.




  • 20. dubna 2021 
    Návrh univerzálních rozvaděčových skříní xEnergy Basic (ProfiPlus)

    Potřebujete navrhnout elektroměrový rozvaděč? Nebo budete vyrábět velký domovní rozvaděč nabitý prvky pro chytrou elektroinstalaci, či rozvaděč do výrobní haly? Pro všechny tyto i jiné aplikace Eaton nabízí rozvaděčový systém xEnergy Basic do 630A. Rozvaděčový systém je vzhledem ke své univerzálnosti velmi rozsáhlý, nicméně s programem E-Config je jeho návrh velmi jednoduchý. Pro bezchybný návrh rozvaděče stačí doslova pár kliknutí. Samozřejmostí je vygenerování veškeré potřebné dokumentace včetně výrobního štítku.

  • 27. dubna 2021
    Chytrý dům jednoduše s chytrou elektroinstalací xComfort
    Požadují zákaznící komfortní ovládání topení přes internet, chtějí si zjednodušit život pomocí automatizovaných funkcí či snížit spotřeby energií? Sledujte tento webcast, kde bude představena chytrá elektroinstalace xComfort. Dozvíte se jak snadno regulovat topení včetně ovládání přes internet a ovládat osvětlení pomocí scén. S automatizovanými funkcemi ovládat rolety či žaluzie, filtraci a ohřev bazénu, saunu apod. Otevřená brána, osvětlená příjezdová cesta a otevírající se garážová vrata při příjezdu stiskem jediné ikony v mobilním telefonu není žádný problém. Nejen to, ale i mnoho dalších funkcí starajících se např. o bezpečnost obyvatel domova bude představeno v tomto webcastu.



Po odvysílání budete mít k dispozici:
 
Školení jsou zcela zdarma, stačí se v daný čas připojit a sledovat na adrese www.Elektrika.TV

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Eaton Elektrotechnika s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933