Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EATON ONLINE TOUR - Přehled webcastů na září a říjen (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.09.2021
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EATON ONLINE TOUR - Přehled webcastů na září a říjen


EATON ONLINE TOUR - Přehled webcastů na září a říjen
Eaton Elektrotechnika zve na tradiční sérii přednášek v rámci On-line Tour, které budou vysílány opět ve formě živých webcastů. Díky tomuto formátu lze téma, které je zajímavé, sledovat z domova nebo kanceláře. Interaktivní formou odborníci představí novinky ze světa Eaton, připomenou problematiku aktuálních změn v normách a legislativě, zaměří se detailněji na to, jak vše funguje v praxi a v neposlední řadě budou odpovídat na pokládané dotazy. Školení jsou zcela zdarma. Po odvysílání každého webcastu budou k dispozici ke stažení odborné materiály.
Komerční sdělení, Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.09.2021



Webcasty se budou konat
každé úterý od 13:00 hodin
živě na www.elektrika.tv


Pro větší náhled kliknout!



  • 14. září 2021
    Pavouk - představení programu
    V polovině prázdnin byla zveřejněna nová verze programu Pavouk pro zkratové výpočty a dimenzování nn sítí. V rámci tohoto školení se projdou základní funkce programu, seznámí s novinkami a na jednoduchém příkladu ukáží metodiku práce s programem. Na otázky odpoví autor programu Petr Slavata.


  • 21. září 2021
    Pavouk - řešení jednoduchých paprskových sítí
    Program Pavouk umožňuje rychle odpovědět na základní otázky. Schéma zapojení nejjednodušší sítě se vloží na jedno kliknutí, nastaví parametry a spustí výpočet. Může se též využít některý dodaných demonstračních příkladů, které se jen lehce modifikují podle aktuální situace.


  •  5. října 2021
    Pavouk - řešení složitějších a zauzlených sítí
    Program Pavouk umožňuje řešit komplexní sítě, paprskové i zauzlené, napájené z jednoho nebo více různých zdrojů. V rámci školení si ukážeme, jak nakreslit komplexnější schéma, jak přiřadit elektrické parametry, jak pracovat se správcem provozních stavů, jak provádět výpočty a řešit nejčastější problémy. Práce končí přípravou dokumentace (zpráva s výsledky výpočtu).


  • 12. října 2021
    Pavouk - záložní zdroje a UPS

    Nová kompilace programu Pavouk přináší řadu změn a vylepšení. Nově lze například nebo simulovat sítě obsahující záložní zdroje a UPS. V rámci školení si na několika příkladech ukážeme aplikaci této novinky. I vy se můžete zúčastnit diskuze a vložit svůj vlastní dotaz k tématu.


  • 19. října 2021
    Pavouk - práce s vypínacími charakteristikami a vyhodnocení selektivity

    Důležitou podmínkou spolehlivého provozu sítě nízkého napětí je selektivita. V programu Pavouk je k dispozici více nástrojů pro vyhodnocení selektivity. V rámci školení si ukážeme, jak jednoduše pracovat s tabulkami selektivity, jak zobrazit a porovnat vypínací charakteristiky jistících přístrojů, jak nastavit vypínací spouště jističů a to vše i bez nutnosti kreslení schématu zapojení (což ocení především výrobci rozváděčů).


  • 26. října 2021
    Pavouk - posouzení rizika práce na rozváděči z hlediska vzniku elektrického oblouku

    Nejnovějším trendem v oblasti bezpečnosti obsluhy a práce na elektrickém zařízení je hodnocení rizika vzniku popálení od elektrického oblouku, tzv. Arc-Flash Hazard Analysis. V rámci školení si ukážeme unikátní modul Arc Risk, který umožňuje výpočet hustoty vyzářené energie při vzniku elektrického oblouku v rozváděči a simulaci různých technických opatření ke zmírnění následků. I vy se můžete zúčastnit diskuze a vložit svůj vlastní dotaz k tématu.




Pro větší náhled kliknout!


Po odvysílání budete mít k dispozici:

  • materiály ke stažení k danému tématu
  • archiv odvysílaných školení
  • možnost kontaktovat obchodního zástupce s dotazy na danou problematiku
  • technickou podporu, která je připravena pomoci



Školení jsou zcela zdarma, stačí se v daný čas připojit a sledovat na adrese www.elektrika.tv



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o. - Komárovská 2406, Praha 9 - 267 990 411 - ElektrotechnikaCZ@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.