Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

EATON ONLINE TOUR: Nová nabídka přístrojů rozšiřujících možnosti programovatelného relé easyE4


Document Actions
EATON ONLINE TOUR: Nová nabídka přístrojů rozšiřujících možnosti programovatelného relé easyE4
Oblíbené relé EasyE4 je spolu s plně grafickou verzí dotykového panelu zjednoduší a urychlí vizualizaci běžných projektů. Má kompaktní konstrukci a obsahuje zařízení s různými typy napětí pro různé aplikace. Chcete naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Od vizualzace přes inteligentní komunikační systém SmartWire-DT po možnosti síťové komunikace. Podívejte, jaké možnosti vám dávají nové přístroje.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.04.2022


EATON ONLINE TOUR: Nová nabídka přístrojů rozšiřujících možnosti programovatelného relé easyE4
Přednášející: Jan Palkovský




Dotazy položené během vysílání:
  • Dá se na easy vystavět celá chytrá domácnost?
  • Hledám efektivní způsob převodu analogové hodnoty na zobrazované jednotky. Např. hladinu ze sondy 4-20mA zobrazit v cm. Mimo aktuální funkci displeje aby následně bylo možné uživatelsky měnit hodnotu ovládací hladiny bez  znalosti analogových hodnot. Aktuálně není možné uživatelsky editovat analog. vstupy.
  • Pořádáte nějaké kurzy programování plc? Jsem student a zajímám se o to.
  • Lze easy4 propojit s xcomfort? Očekával bych, že ano. Ptám se protože chci provázat xcomfort se složitější automatikou kterou musím udělat pomocí PLC.
  • Budou nějaké díly také o programování easy 4?
  • Kdo je majitelem vytvořeného kódu pro easy4? Kolegové tvrdí, že dodávka PLC neobsahuje programový kód protože je to chráněno autorským zákonem, je to fakt?
  • Ako konvertovať program easy6pro na soft7 pri výmene easy820 na easy4?
  • Je easy4 kompatibilní s jinými PLC? Myslím, zda mohu použít sw z jiného, cizího PLC.
  • Zvládne programování easy i běžný elektrikář? Nebo je nutný matfyz?
  • Uvažujete do budoucna s možností tvorby vlastního webového rozhraní a možností vzdáleného připojení (přes cloudové služby apod.)
  • A z mobilu to lze ovládat i zvenčí? I bez veřejné IP? Je to někde přihlášený?
  • Lze spojit E4 se starým průmyslovým typem EASY 800? Jak?
  • Kdo se v podniku stará o funkčnost toho easy pokud už nebude původní dodavatel k dispozici? Náš provozák by to asi nedal! :-)
  • Pokud tedy budu muset nahradit EASY800 které používá primárně smartwire a komunikují po NET. Budu muset nahradit všechny 800 za E4 v síti?

 
 
Potřebujete-li další technické informace k probranému tématu, případně máte zájem, aby vás kontaktoval obchodní zástupce EATON, pomocí odkazu ZDE ... Do formuláře napište, o co máte zájem.

 
Podrobné materiály k přednášce
 si budete moci stáhnout
po registraci a odvysílání webcastu ZDE!

 




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933