Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

EATON ONLINE: Předprogramované sady Go Wireless


Document Actions
EATON ONLINE: Předprogramované sady Go Wireless
Dokážete si představit, že vypínače a ovládací tlačítka měníte, přidáváte dle aktuální potřeby a vše bez zásadních stavebních úprav! Není nutné mít chytrou a inteligentní elektroinstalaci! Stačí mít tu důmyslnou! Co když najednou klient požaduje ovládat rolety rovnou z pohovky? S předprogramovanými sadami Go Wireless je splnění těchto dodatečných požadavků hračkou a to bez zbytečného sekání, bourání, ale i programování! Podívejte se, jaké sady Go Wireless má Eaton k dispozici a co všechno s nimi lze realizovat!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.09.2022




EATON ONLINE: Předprogramované sady Go Wireless

Přednášející: Jaromír Pávek


 
 
Dotazy položené k tématu:
  • Jsou sady rozšiřitelné v plnohodnotný xComfort? Nebo tou jednou sadou vytvořím konkrétní případ a dál už nemohu? Ztrácím se v různých variantách. Co s čím je a není z xComfortu kompatibilní? Potěší mě, pokud si mohu koupt cokoliv a za rok to rozšířím zase o cokoliv. O předem vymyšlené, naplánované a naprojektované alternativy fakt nemám zájem. Nevím totiž, co se bude v objektu odehrávat za rok!
  • Jakou má xComfort vlastní (stand-by) spotřebu? Myslím rozpětí cca od-do. Tedy bez spotřebičů!
  • Lze aktorem bezpečně spínat elektrický bojler? Nebo se mám držet běžného stykače? Co je méně vhodné?
  • Mohu použít vícerámečky TIME Element od konkurenčního ABB? Máme tím osazený celý dům a nerad bych to zbytečně měnil? Nebo to bude drahé?
  • Jak řeším venkovní senzory pohybu? Nenašel jsem v XC nic s IP5 ...
  • Jak dalece proleze signál? Přes dvě tři patra? Je k tomu i případně zesilovač signálu?
  • Jak se pracuje s aktorem? Musím ho nastavovat ručně šroubovákem nebo i na dálku?
  • Jak se dá xcomfortem řídit podle počasí topný kabel v dlažbě před domem abych topil jen po nezbytně nutnou dobu a nemusel odhrabávat metr sněhu?
  • Mám si koupit balíček sám a k tomu shánět elektrikáře nebo raději nejdřív elektrikáře a balíček až potom?
  • Kdy se mám rozhodnout pro Bridge a Smart home? Co je vhodnější? Má jedna z variant přednost, kterou druhá nemá?
  • Mám tu nabídku starších prvků xcomfort, prý si pořídili novější. Je to cenově zajímavé ale nenaběhnu si později, že něco nebude fungovat.


Odpovědí v níže uvedeném videozáznamu!

     
    Potřebujete-li další technické informace k probranému tématu, případně máte zájem, aby vás kontaktoval obchodní zástupce EATON, pomocí odkazu ZDE ... Do formuláře napište, o co máte zájem.
     

    Podrobné materiály k přednášce
     si budete moci stáhnout
    po registraci a odvysílání webcastu ZDE!


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Eaton Elektrotechnika s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933