Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: EATON: Na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2012 v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.11.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

EATON: Na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2012 v Brně


EATON: Na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2012 v Brně
Jeden systém nespočet možností, tak se dá charakterizovat systém SmartWire-DT, od společnosti EATON. Nezávisle na zvolené komunikaci nadřazeného řídicího systému, může být připojeno zeleným vedením SmartWire-DT, až 99 přístrojů v celkové délce 600m. Zelený kabel propojuje jednotlivá zařízení uvnitř i vně průmyslového rozvaděče.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.11.2012


SmartWire-DT je komunikační systém založený na koncepci nepřetržitého rozvoje průmyslového rozvaděče a periferních zařízeních: od řízení přes ochranu a spínání, až po pohony, ovládání a monitorování. SmartWire-DT je technologie, která vám přinese prospěch nyní i v budoucnosti.

SmartWire-DT má neomezený počet možností. Nezávisle na zvoleném systému sběrnice pro vyšší úroveň řízení může být s pomocí nového řešení SmartWire-DT vzájemně propojeno až 99 přístrojů na maximální celkové vzdálenosti 600m. Řetězec SmartWire-DT vždy začíná komunikační bránou, easy relé nebo dotykovým panelem. Odtud začíná „zelený" plochý kabel, který vzájemně propojuje přístroje uvnitř a vně průmyslového rozvaděče až po zakončovací odpor. Takže na jedné straně brána přebírá koordinaci systému SmartWire-DT, a na druhé straně zajišťuje datové propojení s řízením vyšší úrovně.


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o. - Komárovská 2406, Praha 9 - 267 990 411 - ElektrotechnikaCZ@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.