Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

EATON: Frekvenční měniče PowerXL lze nyní ovládat mobilním zařízením!


Document Actions
EATON: Frekvenční měniče PowerXL lze nyní ovládat mobilním zařízením!
Mobilní parametrizace frekvenčních měničů s novou aplikací Eaton drivesConnect App. Komplexní portfolio frekvenčních měničů PowerXL společnosti Eaton lze nyní ovládat mobilními zařízeními: Nová aplikace drivesConnect společnosti Eaton změní libovolný smartphone nebo tablet na rozhraní člověk-stroj, čímž konstruktérům a operátorům strojů zjednodušší ...
Komerční sdělení, ze dne: 19.06.2018


Mobilní parametrizace frekvenčních měničů s novou aplikací Eaton drivesConnect App
Komplexní portfolio frekvenčních měničů PowerXL společnosti Eaton lze nyní ovládat mobilními zařízeními: Nová aplikace drivesConnect společnosti Eaton změní libovolný smartphone nebo tablet na rozhraní člověk-stroj, čímž konstruktérům a operátorům strojů zjednodušší parametrizaci, ovládání a monitorování frekvenčních měničů DE1, DC1 a DA1.


Aplikace drivesConnect je založena na funkcích stejnojmenného softwaru společnosti Eaton. V režimu online i offline mohou uživatelé používat mobilní zařízení pro přístup k uživatelsky přívětivé struktuře parametrů a vytvářet nebo upravovat sady dat prostřednictvím aplikace kompatibilní s platformami Android a iOS. Aplikace také zahrnuje monitorovací a ovládací funkce, které jsou dostupné ve verzi pro stolní počítače. Může být použita například k ovládání frekvenčních měničů nebo k provádění diagnostiky.

Prostřednictvím technologie Bluetooth nebo moderního standardu Near Field Communication (NFC) je možné z mobilního zařízení přenést až dvě sady dat do modulu DX-COM-STICK. Aby byl možný přenos dat přes NFC, musí být mobilní zařízení umístěno do několika centimetrů od DX-COM-STICK (bez napájení). Použití standardů NFC umožňuje nejen rychlý přenos dat, ale také zajišťuje tento proces bezpečnější v případě, že je zachována požadovaná vzdálenost komunikačních zařízení. Jako poslední krok pro přenos parametrů musí být bluetooth adaptér vložen do příslušného frekvenčního měniče.


Pro větší náhled kliknout!

Zařízení Eaton DX-COM-STICK je bluetooth komunikační modul, který byl speciálně vyvinut pro přenos parametrů do frekvenčních měničů řady PowerXL. K frekvenčním měničům se připojuje prostřednictvím integrovaného COM portu. V průběhu zavádění technologie NFC byl modul inovován a nyní splňuje i nové standardy Bluetooth pro iOS.

Současně s uvedením na trh nového DX-COM-STICK na začátku roku 2018 je aplikace k dispozici zdarma ke stažení prostřednictvím App Store společnosti Apple (iOS) a obchodu Google Play (pro systémy Android). Více informací zde.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933