Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: K&V TIP#1: Domovní jističe (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.07.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

K&V TIP#1: Domovní jističe


K&V TIP#1: Domovní jističe
Jaké používáte jističe pro domovní aplikace? Jistič je ve všech elektrických rozvodech neopomenutelný elektrický přístroj, který zamezí požárům a poškození zařízení. Spotřebitelé často nepřikládají jističům takový význam jako odborníci v elektrotechnice. Sledujte první tip na elektroinstalační materiál, který je mezi odborníky opravdu populární. Má tradici, kvalitu, spolehlivost i dobrou cenu ...
Komerční sdělení, Filip Horáček, ze dne: 16.07.2018



Jistič je důležitý přístroj, pomocí kterého se při nadproudu automaticky zajistí odpojení elektrického obvodu od zdroje. Jistič je neopomenutelným prvkem každé elektroinstalace a musí se dbát na správný výpočet potřebných technických parametrů a v neposlední řadě také brát zřetel na spolehlivost použitých přístrojů v praxi.



Dnešní tip je lety prověřený produkt bez změny připojení, velikosti a designu v průběhu několika desítek let. Od prvotní značky Felten & Guilleaume, přes Moeller až po současný EATON. Stejné propojovací lišty, stejné příslušenství. Jednoduše nahradíte nebo přidáte další jistič ve vaší rozvodnici.



Bezesporu jde o nejprodávanější jistič a to nejen v České republice!



Související odkazy:

 
   
   

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
K&V ELEKTRO a.s. - Strakonická 3155/1d, Praha - 257 320 432 - smichov@kvelektro.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.