Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: DVD s výukovým obsahem o správné konstrukci hromosvodů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.07.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

DVD s výukovým obsahem o správné konstrukci hromosvodů


DVD s výukovým obsahem o správné konstrukci hromosvodů
Jak správně sestavit konstrukci hromosvodu? Potřebujete informace z oblasti ochrany před bleskem a přepětím, ale nemáte čas jezdit po seminářích a školeních? Nyní máte k dispozici nové výukové DVD autorů publikace o ochraně před bleskem KníŠky. Více informací o novém počinu Honzy Hájka a Dalibora Šalanského zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.07.2009

Díly o tom, jak a hlavně jak co nejlépe postavit základní komponentu jímací soustavy, a to jímací tyč.

Je už zvykem, že v oblasti ochrany před bleskem a přepětím je většina překvapivých věcí spojena s dvojicí Honzy Hájka a Dalibora Šalanského. Oba dva autoři nejúspěšnější publikace České republiky o ochraně před bleskem KníŠky 2.0 jako druhý krok po své publikační  činnosti zvolili předávání poznatků a zkušeností na odborných seminářích. Nebývalý zájem odborné elektrotechnické veřejnosti byl hlavním důvodem pro otevření Hromosvodního centra a specializované semináře, které v něm probíhají více než rok.

Protože si každý nedokáže představit všechny varianty, která konstrukce hromosvodů umožňuje, je v případě knih výhodou velké množství obrázků.

Daliborovy animace, jak správně hromosvod zkonstruovat, jsou obsaženy ve třetím kroku dua Dalibor a Honza. V této fázi se členem týmu stal i Milan, jehož softwarové pomůcky, dostupné všem hromosvodářům zdarma, zněj udělaly téměř legendu.

Nějakou dobu, téměř několik měsíců, se nedělo kolem této skupiny odborníků navenek nic převratného. Tím důvodem tohoto dojmu bylo jejich nejenom profesní vytížení, ale hlavně příprava něčeho, co tu ještě v tomto oboru nebylo.

Výukové DVD o montáži hromosvodů
V profesionálně zpracovaném seriálu, režie a produkce se ujal Vláďa Brok - specialista na technické dokumenty, jsou aktéry těchto prvních dvou dílů seriálu Honza a Dalibor a vše se kromě několika záběrů v exteriéru odehrává v kulisách hromosvodního centra. Obsahem je hlavně montáž, montáž a zase montáž.

Obsah prvních dvou dílů je:

1. díl: Jímací tyče na obytné objekty

2. díl: jímací tyče pro průmyslové aplikace a objekty


Standardní cena této sady DVD (obsahuje 1. a 2. díl) je 440,-Kč vč. DPH.

Toto DVD již nelze objednat!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.