Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Druhý sektor showroomu DEXON - Mikrofony (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.11.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Druhý sektor showroomu DEXON - Mikrofony


Druhý sektor showroomu DEXON - Mikrofony
V druhé části se s kamerou vydáváme do druhé zóny věnované mikrofonní technice. Proč je na mikrofony extra část? Zpravidla se setkáváme u konkrétního zvučení s jedním, dvěma druhy mikrofonů. Ovšem naplánovat, který typ a s jakými parametry se bude pro který prostor a účel hodit nemusí být vždy snadné. Příčinou nejistoty nebo nevhodného výběru nemusí být pouze neznalost ozvučování, technologie se mění i v této oblasti. To, co bylo minulý rok běžný standard může být dnes již za zenitem. Pokud máme možnost se poradit s odborníkem, proč váhat?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.11.2018



Představme si, že ozvučujeme prostor, v kterém se budou nacházet různé množiny osob. V takovém případě budete určitě muset počítat i s mikrofony. Mikrofonů je celá řada. Každý z nás si okamžitě vybaví jiný. Který bude ten správný právě pro ten případ, který řešíme?

WA 520RC komfortní diskusní systém s hlasovacími funkcemi


Potřebujete mikrofon stacionární? K přepážce nebo řečnický k pultu? Nebo má být bezdrátový? Jakou technologií? Na jaké frekvenci? S jakými funkcemi? Kdo se jednou seznámil s možnostmi dnešní doby ví, že vybrat tu správnou kombinaci není vždy snadný úkol. Pro konkrétní představu slouží druhá část showroomu DEXON, kde nejen uslyšíte funkce a podání zvuku, ale můžete si všimnout zapojení jednotlivých zařízení.



V této části Kamil Toman popisuje možnosti druhé části showroomu, věnované mikrofonní technice. Zde se podívejte na hlavní body, o kterých se zmínil ve videoklipu ...
  • mikrofonní technika pro stacionární účely
    konference, školící střediska, zasedačky, obvykle ve větším počtu
  • analogové i digitální
    řízení, prioritní chování, indikace, správa
  • řečnické systémy
    vše v jednom (CD/DVD/Mp3 přehrávač, bluetooth konektivita, mikrofony, zesílení, reproduktor, akumulátor) pro ty, kteří nechtějí nic zapojovat, zprovoznění "na jeden knoflík"
  • některé řečnické systémy také pro záznam
  • řečový (ale i hudební) signál umíme přivádět i na velké vzdálenosti po LAN nebo po optickém vláknu, ale také přes telefonii (PSTN, GSM, LTE, VoIP)
  • řešení mikrofonní techniky pro pojízdné prodejny (střecha auta) a informační kiosky
  • software pro záznam jednání
Pokud se pro něco rozhodujete po té, co to otestujete, pak i krátká zastávka showroomu DEXON v Karviné se vyplatí. A v případě, že zde zjistíte něco, co vám chybělo, bezprostředně to lze konzultovat a dopátrat se alternativám.

Listovat a prohledávat katalog DEXON můžete zde!










POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog ozvučovací techniky DEXON
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
DEXON CZECH s.r.o. - Na Novém poli 381/5, Karviná – Staré Město - 596321160 - podpora@dexon.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.